"168 часа": Пенсионерът Макгрегър се завръща към занаята с размазването на муцуни

https://www.24chasa.bg/sport/article/9441149 www.24chasa.bg

Ирландецът измени на клетвата си, че повече няма да се бие, привлечен от парите и славата

Човек се труди упорито десетилетия наред и ако се промъкне между житейски неприятности и болести, накрая излиза в заслужена почивка, за да се наслади на златните години от своя живот. Мнозина мъже и жени по тази земя се страхуват от мисълта, че една сутрин ще станат от леглото и няма да знаят какво да правят през остатъка от деня. Твърде дълго са следвали напрегнатия си график, а препрограмирането на човешкия мозък не става като при компютрите.

Има и щастливци обаче, които са натрупали толкова много пари и слава, че пенсионирането за тях повече прилича на безкраен купон, за какъвто мечтаят 99 процента от човечеството. Конър Макгрегър със сигурност е един от тези богоизбрани люде. Световноизвестният ММА боец в средата на миналата година обяви, че ще зареже веднъж завинаги професионалната си спортна кариера, за да се посвети на амбициозната задача да харчи на воля богатството си.

Опитайте поне за няколко минути да влезете в кожата на боеца, но си обещайте да не завиждате. Защото ирландецът е истинска заплаха за жлъчката на хората, които са прокълнати да изпитват силна завист.

На него няма да му се наложи да изчака 64-тия си рожден ден, за да започне да събира необходимите за пенсионирането документи. На 14 юли тази година Конър ще навърши 33, което означава, че най-хубавата част от живота предстои.

Колко натрупа за сравнително кратката си, но бляскава кариера, четете - ТУК!