Каква е връзката между букмейкърските бонуси и спортните мачове?

https://www.24chasa.bg/sport/article/9445795 www.24chasa.bg

Спортът, като форма на забавление, често успява да събере някои от големите и самопроизвели се футболни експерти, които до някаква степен са готови да се хвалят с пророчески качества. Интересен факт е, че в някои спортни дисциплини винаги шансовете на отборите, ако вярваме на теорията и правилата, е че всеки тим има 50% шанс за успех.

Всеки може да направи своята прогноза и да се радва на особеното футболно внимание. Развлекателната индустрия на спортните залози е готова да подкрепи всеки клиент, особено ако има собствена гледна точка и мнение за предстоящо дерби, а след като съдбата винаги е в полза на смелите, можем да забележим и наличието на разнообразни бонус предложения.

Именно те правят удоволствието от играта още по-специално изживяване. Всеки оператор възлага много внимание на своите бонус предложения, когато дойде време за любимите спортни дербита. Не можем да говорим само за футбол, макар и той да е дисциплината със световен зрителски интерес. В една платформа можем да забележим секцията с всички по-специални дербита, където обратите са гарантирани. Функцията на този комплимент е да позволи по-смела игра, но същевременно да не ощетява даден играч.

Един от най-честите бонуси е винаги фокусиран върху най-важните срещи от сезона, както в родния футбол, така и в различните европейски лиги, включително и международните европейски турнири. Всяка футболна среща е от значение, дори и да не се намираме в разгара на сезона. Колкото по-сериозно е развитието там, толкова по-щедри стават и букмейкърите. На този етап можем да забележим, че е наличен бонус код за Bet365 от Betenemy.com, а с оглед на събитията – предстоящото Европейско първенство през лятото, можем да бъдем сигурни, че бонуси за по-добра игра ще има. Както мнозина знаят, събитието беше отложено миналата година, а по-важното е, че UEFA празнува своята 60-годишнина и по тази причина се очакват много повече изненади.

На какво могат да се радват феновете. На първо място можем да забележим, че съществуват няколко вида бонус в платформите. Започваме със стартовия бонус, който предоставя ресурс на всеки нов клиент да опознае системата, да разучи някои основни функции и да бъде по-смел в играта си. За целта не използва свои собствени средства, но пък винаги може да изтегли печалбите си. След това операторът най-често предоставя и втори бонус при презареждане на сметката, той може да се разглежда като комплимент, че даден клиент се е завърнал и очевидно е доволен от самата платформа. Що се отнася до приятните изненади, нека не забравяме, че дяволът се крие в детайлите, следователно във всеки един момент можем да забележим някои приятни подробности.

Откриваме наличието на бонус при правенето на по-смели залози, при това за определени срещи, понякога селекционирани от самия бранд, а понякога като част от въпросната промоция. Много често именно букмейкърът е готов да повиши печалбата с различен процент, а това е особено добър жест и форма на признание. Друга изненада е и присъствието на така наречените подсигурени залози за първи голмайстор. Това е игра, в която всеки почитател може да направи прогноза за първото попадение в противниковата врата, но също така трябва да посочи и автора. В случай, че прогнозата не се сбъдне, но въпросният играч се разпише, операторът изплаща част от коефициента на своя клиент.

Забелязваме и постоянните промени на коефициентите – винаги в полза на играча – добавяне на функционалности, които до голяма степен защитават клиента и позволяват неговата игра с намален риск, както и още много други. Основната идея при този вид забавление е винаги и двете страни да бъдат доволни, следователно букмейкърите са готови да изпълнят своята част от задълженията. Не на последно място трябва да обърнем внимание на опцията за безплатен залог. Тя практически позволява на клиента да направи залог, без да има средства, операторът ги отпуска под формата на кредит. При успех играчът взима своята печалба, но не и сумата на самия залог, а при загуба е освободен от всякакви такси или задължения.

Както можем да забележим, тук най-важно е положителното отношение и удоволствието от игра и все повече брандове изпълняват именно тази философия.