В националния по плуване се обиждат на страхливци и смешник

https://www.24chasa.bg/sport/article/9577605 www.24chasa.bg
Антъни Иванов

Допинг скандалът в българското плуване доведе до размяна на обидни реплики между топплувците ни.

Всичко стартира със следния пост на Антъни Иванов в социална мрежа:

Антъни Иванов
Антъни Иванов

"Няма да има нито истина, нито промяна. Всички са пили едно и също, който е хванат, хванат. Най-жалкото е, че очаквах повече от някой хора, които си мълчат и се крият защото ги е страх.

Няма как да бъдеш голям спортист, ако не си голям човек. Да се крият на "Дианабад" и това е. Оттук-нататък, ако ще и световни рекорди да направи някой подготвял се по тези лагери няма да повярвам, че е чист. Смешно е. Живи и здрави това е последният ми коментар по темата."

След залавянето със станозолол на Светлозар Николов, Здравко Баблаков и Благой Панайотов Антъни обяви, че вече няма да идва на лагери на националния, ако настоящият щаб начело с главния мениджър Кристиян Минсковски остане начело. В четвъртък федерацията реши, че промени няма да има.

От сряда на "Дианабад" при Минковски тренират другите ни двама плувци с квоти за олимиадата в Токио Йосиф Миладинов и Калоян Левтеров.

"Кой се крие смешник?! Вече прекаляваш с тези твои изказвания. Ако имаш нещо към нас или към мен, ще чакам като си дойдеш да ми го кажеш в очите!”, написа Миладинов под поста на Антъни.

“От какво се крием ,не мога да разбера??? Повече не мога да слушам твоите изказвания. Никакъв морал!”, бе реакцията на Левтеров.