Аврамова: У нас нещата са трагични, и за миг не съжалявам за решенията си!

https://www.24chasa.bg/sport/article/9691386 www.24chasa.bg
Екатерина Аврамова

Националната рекордьорка в гръбните дисциплини Екатерина Аврамова не съжалява и за миг, че е избрала да плува за Турция. Тя обяснява защо в следния си пост във фейсбук:

“Последният месец беше може би най-дългият период, който съм прекарвала в България, откакто заминах за Англия през 2009 г.
Нагледах се и се наслушах на толкова много идиотизми! И искрено мога да призная, че и за миг не съжалих за местенето си в Англия и приемането на турско гражданство в последствие.

Хората, които ме познават, знаят че съм изключително позитивен човек и винаги гледам, дори и на лошите неща, от добрата им страна, но уви, това време ми беше достатъчно, за да осъзная, че нещата в нашата мила родина, са трагични.

Най-тъжното и обезкуражаващото обаче е, че мнозина от вас вече сте приели всичко това за..НОРМАЛНО!

Аз съм може би последният човек, който ще дава акъл, но едно е сигурно, когато се примирите с това, което се случва около вас всекидневно... промяната започва да се счита за далечна химера и в един момент, желанието за такава умира, а умре ли желанието, това вече е пагубно не само за любимият ни спорт, но и за всички тези деца, които биват осакатявани ежедневно, поради липсата на желание, стремеж, развитие, прогрес и най-вече, УВАЖЕНИЕ!