Любо Пенев: Да не се заблуждаваме от това къде се намира "Левски" (Видео)

https://www.24chasa.bg/sport/article/9735307 www.24chasa.bg
Любослав Пенев на днешната пресконференция. Кадър и видео: ЦСКА

"Не искам да говоря за фаворит в мача, защото невинаги отборът в по-добра форма побеждава и се получава може би обратното. Ние ще се подготвим за мача, продължаваме да налагаме стила, който изграждаме, и ще преследваме победата с всички футболисти, които имаме на разположение", обяви наставникът на ЦСКА Любослав Пенев преди вечното дерби с "Левски" от 26-ия кръг на Първа лига в неделя.

"Винаги подсещам моите футболисти, че не трябва да се подценява нито един съперник, без значение как се казва и къде се намира в класирането. Никакво отпускане не трябва да има в нашия отбор. Въпросът е да играем по най-добрия възможен начин, момчетата да се раздават и да бъдат дисциплинирани от първата секунда до последния съдийски сигнал. Ако има една добра игра, добра организация, ще последва и едно добро представяне, което със сигурност ще бъде запълнено с голове", каза Пенев и продължи:

"Да не се заблуждаваме от това къде се намира "Левски". Това е дерби, в никакъв случай не трябва да има подценяване от нашите футболисти. Наблюдавах им последните мачове, играят сериозно, с много желание, очаквам битка".

"Виждам промяна в целия отбор и в повечето футболисти отделно, но като цяло в отбора. Аз съм доволен от това, което се случва в тренировъчния процес. Това е добре и ще продължим по същия начин. Аз обичам и наблюдавам школата, аз съм израснал тук, много футболисти сме тръгнали от тази школа. Аз се радвам, когато има футболисти, които са готови да влязат в първия отбор. Не само Турицов, има и други българи, които малко по малко набират скорост", каза още Пенев.