Феновете дариха с генералска сабя боса на “Локо” (Сф)

https://www.24chasa.bg/sport/article/9798625 www.24chasa.bg
Собственикът на “Локо” (Сф) Иван Василев показва на сектор “А” генералската сабя, която получи като дар от феновете. СНИМКА: Николай Литов

Благодарните фенове на “Локо” (Сф) изненадаха собственика на един от емблематичните за българския футбол клубове - Иван Василев, със стилен подарък.

В чест на завръщането на “железничарите” в I професионална лига привържениците връчиха на бизнесмена генералска сабя преди последното домакинство за сезона - срещу “Созопол”.

Василев вложи много средства и усилия, за да може след фалита през 2015 г. “Локо” отново да е сред най-добрите български отбори.

Преди 6 г. тогавашният финансов благодетел Николай Гигов напусна. Последва фалит и създаване на ново дружество от Василев. “Железничарите” тръгнаха от 4-а дивизия, за да може сега отново да са в I лига.

През годините Василев подобри много неща на стадиона в “Надежда”, а в момента върви пореден ремон, за да се покрият изискванията за лиценз за елита. Най-трудната задача е поставянето на осветление, за което се чака и помощ от държавата.

При вход свободен много привърженици на “Локо” дойдоха да поздравят любимците си. Преди мача със “Созопол” популярният певец Богдан Томов, който е фен “Локо”, загря публиката.