Първо в “24 часа”! Програма за европейското още на 9 юни

https://www.24chasa.bg/sport/article/9861330 www.24chasa.bg
Двамата бивши национали Владо Манчев (вляво, участник на Евро 2004) и Елин Топузаков (играл в групите на Шампионската лига) подкрепиха отборите съответно на БНТ и Нова тв в мача помежду им.

Мотото на специалното издание на “24 часа” е “Футбол срещу коронавирус”

“24 часа” първи ще зарадва феновете на футбола със специално издание за европейското първенство по футбол. Мотото е “Футбол срещу коронавирус”, защото именно шампионатът на Стария континент хвърля ръкавицата на пандемията, която спря за първи път всички мачове по света. Това не бяха успели да направят дори и двете световни войни.

Спортните журналисти на “Нова броудкастинг груп” и Българската национална телевизия се срещнаха на футболния терен в неделя, за да дадат старт на европейското. Те изиграха приятелски демонстративен мач под мотото “Играта, която ни свързва”, броени дни преди да започне най-дългоочакваното спортно събитие на Европа. Двата отбора бяха подкрепени от футболните звезди Елин Топузаков, Владимир Манчев и Станислав Ангелов.

В дух на взаимно уважение и приятелство премина футболната среща, която завърши с убедителна победа за екипа на “Нова броудкастинг груп”. Той надделя категорично над колегите си от обществената медия с 6:1. Съдии на мача бяха телевизионните журналисти с богат опит и като професионални рефери Павлета Рашкова и Александър Костадинов, а водещи на събитието – лицата на Нова тв Валерия Видева и на БНТ Тереза Мутафчиева.