7Спорт стартира специална промо игра за Евро 2020

https://www.24chasa.bg/sport/article/9874529 www.24chasa.bg

Специална Промо Игра на 7Спорт за Euro 2020 ще ви даде шанс да спечелите iPhone 12 и PS 5

Как да направим Евро 2020 още по-вълнуващо? Ами например като ви дадем шанс да спечелите страхотни награди. Екипа на популярния български сайт за спортни новини 7Спорт организира специална игра, чиято цел е да раздаде iPhone 12, два плейстейшъна и 10 от официалните топки на предстоящото първенство. За тези които обичат игрите, могат да разгледат условията за участие директно на адрес https://www.7sport.net/bonus-igri/. А тези които искат да се запознаят първо с подробностите, могат да прочетат следващите редове.

Какви са наградите?

Съвсем логично, най-желания подарък е iPhone 12. Няма да се впускаме в рекламни обяснения за апарата. С две думи: Най-качествения телефон на най-добрия производител. Последното поколение е снабдено с А14 Bionic – най-мощния чип, създаван някога. Двете камери са по 12 мегапиксела, а качеството на снимките и клиповете е брутално.

Втората по парична равностойност награда е PlayStation 5 с бонус – играта Fifa 21. Най-актуалната гейминг конзола и най-актуалния спортен симулатор, 7спорт просто знае как да поглези своите читатели. PS5 е най-желания подарък за годината и това ясно се показа в първите дни, след като излезе на пазара. Тогава феновете разграбиха всички налични копия и Sony дълго време не успя да се справи с предварителните поръчки.

Третата награда пък е по старата версия на любимата конзола – PlayStation 4. Към нея също е прибавена бонус игра, но става въпрос за миналогодишното издание на ФИФА.

Последната по стойност награда е официалната топка на Европейското първенство. 7спорт ще раздадат 10 такива. Въпреки, че има най-ниска левова равностойност, тази награда може да ви донесе много повече радост, тъй като мачовете са споделени с най-близките ни приятели. Коженото кълбо е перфектно за срещи на изкуствена трева и може да осигури по няколко хиляди гола, преди да бъде заменена с топката от следващото световно (ако от 7спорт ни зарадват с още една игра).

Какво се изисква от мен?

Пълните правила и условия ще откриете в сайта на организаторите. Все пак, тук ще нахвърлим набързо основните критерии, които трябва да бъдат изпълнени, за да участвате в томболата.

Първата стъпка е да се регистрирате в сайта на 7спорт, ако вече не сте го направили. Леко неприятно е, че в играта могат да участват само лица над 18 годишна възраст.

Втората ви задача е да харесате 7спорт в следните социални мрежи – Facebook, Instagram и Youtube. Когато го направите, ще трябва да откриете поста за играта във фейсбук страницата на 7спорт. Това не би трябвало да ви затрудни, тъй като той е „Закачен“ и ще излиза винаги отгоре. В коментар под него, вие ще трябва да отбележите трима приятели.

Последното условие е да поставите 30 коментара под статии или прогнози в сайта на 7спорт. Там може да откриете десетки спортни новини на ден, което максимално ще улесни вашата задача.

Срокът, в който трябва да изпълните всички условия, е от 11-ти юни до 11-ти юли. Казано с други думи, играта е активна през целия период на ЕВРО 2020.

Няма какво повече да ви кажем, освен да ви пожелаем успех. Добре е да следите внимателно каналите на спортния сайт, в които ще се публикуват печелившите. Победителите ще бъдат изтеглени със специален софтуер и ще имат срок от два дни, в който трябва да изискат своите награди от 7спор. Ако това не се случи, наградата няма как да ви бъде изпратена.