Даниеле Орсато свири дербито Англия - Хърватия в неделя

https://www.24chasa.bg/sport/article/9876511 www.24chasa.bg
Даниеле Орсато

Италианецът Даниеле Орсато ще води дербито от мачовете на европейското в неделя Англия - Хърватия. Мачът от група D на "Уембли" е от 16 часа.

На Орсато ще помагат Алесандро Джалатини и Фабиано Прети.
Четвърти и пети арбитър за нидерландците Бьорн Куйперс и Сандер ван Рокел.

Видеоасистентите ще бъдат ръководени от италианеца Масимилиано Ирати, а ще му помагат сънародниците му Филипо Мели и Паоло Валери, както и португалецът Жоао Перейра. Съдийский наблюдател е Франческо Бианки от Швейцария, а делегат на двубоя е Мирсини Псаропулу от Гърция.

Двубоят от група C от 19 часа в Букурещ между Австрия и Северна Македония е поверен на шведа Андреас Екберг. Помагат му Мехмед Калум и Стефан Фалберг. Четвърти и пети арбитър са руснаците Сергей Карасьов и Игор Демешко. Видеоасистентите са поверени на германеца Бастан Данкерт, а ще му помагат англичанинът Кристофър Кавано и французите Бенжамен Паже и Жером Брисар. Съдийски наблюдател е Давид Фернандес Борбалон от Испания, а делегат е Ротем Камер от Израел.

Другият мач от група C от 22 часа в Амстердам между Нидерландия и Украйна ще бъде свирен от германеца Феликс Брих. Помагат Марк Борш и Щефан Луп. Четвърти и пети арбитър за поляците Бартош Франковски и Марчин Бониек. Германецът Марко Фриц отговаря за видеоасистентите, а му помагат сънародникът му Кристиан Дингерт и англичаните Ли Бетс и Стюърт Атуел. Съдийски наблюдател е Витор Мануел Мело Перейра от Португалия, а делегат е Милован Пуканович от Черна гора.