Кузманов награди Олимпия Душева и Денислав Цветанов за сребърото на 200 м каяк

https://www.24chasa.bg/sport/article/9877793 www.24chasa.bg
Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов връчи почетни плакети на ММС на Олимпия Душева и Денислав Цветанов за сребърните им медали при смесените двойки в дисциплината 200 м каяк на Световната купа в Барнаул, Русия. Снимка: ММС

Министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов връчи почетни плакети на ММС на Олимпия Душева и Денислав Цветанов за сребърните им медали при смесените двойки в дисциплината 200 м каяк на Световната купа в Барнаул, Русия. Българските състезатели завършиха надпреварата само с 0.39 секунди по-късно от представителите на Щвеция с време 35.91 секунди.

„Поздравявам Ви за спечелените медали и Ви благодаря лично и от името на Министерството на младежта и спорта. С отличното си представяне Вие показахте добра подготовка и потенциал“, каза министър Кузманов при награждаването на спортистите.

Олимпия Душева сподели с министъра, че следващото й голямо състезание през тази година е Европейското първенство в Полша, а Денислав Цветанов ще участва на Световното първенство в Дания.
Министър Кузманов пожела на младите ни надежди да са здрави, да вървят успешно напред и да постигат спортните си цели.