Кабаков и Маргаритов с балканска тройка в Амстердам

https://www.24chasa.bg/sport/article/9904762 www.24chasa.bg
Георги Кабаков

Георги Кабаков и Мартин Маргаритов са в балканската бригада за мача от група C на европейското Северна Македония - Холандия на 21 юни, понеделник, като четвърти и пети съдия.

Мачът ще бъде свирен от румънеца Ищван Ковач помоници Василе Флорин Маринеску и Михай Овидиу Артене На ВАР е италианецът Марко ди Бело, а ще му помагат сънародникът му Паоло Валери, англичанинът Ли Бетс и полякът Павел Гил. Съдийски наблюдател е Фрнческо Бианки (Швейцария), а дежурен делегат Милован Пуканович от Черна гора.

Другият мач от групата Украйна - Австрия в Букурещ е поверен на Джунейт Чакър (Турция). Ще му помагат Бахатин Дуран и Тарик Онгун. Четвърти и пети са германците Даниел Зиберт и Ян Зайдел. ВАР е поверен на Масимилиано Ирати (Италия), а ще му помагат испанците Хосе Мария Санчес Мартинес, Исидо Прието Лопес де Серен и Хуан Мартинес Мунуера. Съдийски наблюдател е португалецът Витор Мело Пейрейра, а дежурен делегат е Ротем Камер от Израел.

В група В мачът Русия - Дания в Копенхаген е поверен на Клеман Тюрпен (Франция), а ще му помагат Никола Данос и Сирил Грингоре. Чевърти и пети са швейцарците Сандро Шерер и Щефан де Алмейда. ВАР е поверен на французина Франсоа Летесие, ще му помагат сънародниците му Бенжамен Паже и Жером Брисар, и испанецът Алехандро Хосе Ернандес Ернандес. Съдийски наблюдател е Бо Карлсон (Швеция), а дежурен делегат е Йован Юрбатов (Сърбия).

Финландия - Белгия в Санкт Петербург ще бъде свирен от германеца Феликс Брих, а ще му помагат Марк Борш и Щефан Луп. Четвърти и пети са Давиде Маса и Стефано Аласио (Италия). ВАР е поверен на Марко Фриц (Германия), ще му помагат сънародниците му Кристиан Дингерт и Кристиан Гителман, както и нидерландецът Кевин Блом. Съдийски наблюдател е турчинът Мехмед Мурат Илгъз, а дежурен делегат е Артур Азарян (Армения).