Мартин Чой пак партньор на мотоучилището по безопасност в Серес

https://www.24chasa.bg/sport/article/9913528 www.24chasa.bg
Мартин Чой

Над 20 любители на мотоциклетите от цялата страна ще се включат в 9-тото издание на традиционното училище по безопасност, което верига бензиностанции организира съвместно с Мартин Чой - най-добрият български състезател по мотоциклетизъм на писта и посланик на компанията в България.

Събитието ще се проведе на професионалната състезателна писта в гръцкия град Серес, а българските мотоциклетисти ще имат удоволствието да почерпят безценен опит и получат практически уроци по безопасност, както и да прекарат незабравим мотоден с Мартин Чой.

Както всяка година, училището включва 2 етапа - теоретичен и практически.

По време на обучението Мартин Чой обръща индивидуално внимание на всеки мотоциклетист и му показва върху кои аспекти на карането трябва да наблегне, за да подобри уменията си.

На финала участниците в мотоучилището получават сертификат за завършено обучение, подписан от Мартин Чой.

Деветото издание на мотоучилището идва след прекъсване през 2020 година, когато заради ковид епидемията то не се състоя.

„Радостен съм, че продължаваме съвместната си инициатива и тазгодишното събитие в Серес ще се състои.“, каза Мартин Чой.

„Управляването на мотор е свързано с много адреналин, но и с още повече отговорност - нещо, на което бих искал да науча всеки един от участниците.“

Участниците в мотоучилището бяха определени чрез фейсбук игра, която включваше отговор на въпрос, свързан със ситуация на пътя.