Свинско бонфиле с гъбен сос

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Миш-маш мъфини

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Снежни топки

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Любимата закуска на Атанас Месечков е омлет със сирене и домати, приготвен от жена му

В семейството на танцьора Атанас Месечков, участвал в “Денсинг старс”, шеф в кухнята е съпругата му Кремена. Тя е толкова добър кулинар, че успява да го прилъже да хапне дробчета и боб, които принципно не вкусва. “Ям чушки със суров ориз, но любовта ми е толкова силна, че това не ме спира да си изям чушките”, шегува се Месечков.

Спаначени фетучини с лимонов сос

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Задушен свински дроб с праз и вино

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Панакота със сьомга

Вашата любим1а рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Вита баница с тиква и орехи

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Баклава с кексова плънка

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Ивановски сач

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

4 рецепти на известни именици

ИВАН ЗВЕЗДЕВ Капама 1 кисела зелка, 400 г свински гърди, 1/2 пиле, 200 г ориз, 2 бр. кървавица, 50 г сланина, 1 глава чекане (мариновано червено цвекло), няколко зърна черен пипер, 3 щипки семена от копър, 2 зърна бахар, 2 дафинови листа, 2 с.л. олио НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: Нарязваме червеното цвекло на парчета.

Домашен пилешки пастет

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Качамак с пръжки и сирене

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Сладки елхички с бонбони

Приготвени с брашно от спелта Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg.

Кухнята през 2018 г. - сурови десерти и без изхвърляне на храна

3 суперхрани за сутрешни смутита Вижте 3 от най-популярните суперхрани за 2018-а, които може да добавите към сутрешното си смути. 1. Листа от моринга Морингата е широколистно дърво, което вирее главно в Африка и Азия. Листата му са пълни с антиоксиданти. Те намаляват холестерола и помагат за контролирането на кръвната захар.

Бохча с пуешко и плънка

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Панфорте с шоколад

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

7 рецепти от новогодишната трапеза на звездите

Пържолите на леля Стефка Руслан Мъйнов предлага интересен начин за приготвяне на пържоли, който научил от своята добра приятелка леля Стефка. “Хората ще ядат и ще плачат със сълзи от удоволствие”, казва актьорът. ПРОДУКТИ: Броят на пържолите зависи от броя на хората около масата, олио за пържене, брашно за овалване, сол на вкус,

Сиропиран кадаиф с орехи

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Гошо е добро прасе, дават го в Mezze

Би било ужасно по празниците да ядеш изстрадало месо. Тъкмо си се отпуснал, чувстваш се щастлив, обичан и доволен, обграден от близки и приятели, морето ти е до колене, когато изведнъж ти се мерва мисълта: “Ами, ако горкото месо приживе е страдало?” Може да е държано на студено, заключвано, тормозено, мразено, навиквано,

Баница с кайма и кисело зеле

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Три вида месо с пълнеж

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Празничните рецепти на Толик

Анатолий Попов-Толик е любител готвач, който има кулинарен сайт от 5 години. Страстта му към приготвянето на най-различни рецепти дължи на родителите си. Джулия Чайлд го вдъхновява да се занимава по-сериозно с кулинария. 3 идеи за коледни сарми Зелеви сарми с кълцано свинско месо КАКВО ВИ Е НЕОБХОДИМО: 1 средно голяма кисела зелка,

Коледни рецепти от известни личности

Първа Коледа на Искра Радева с внука Кристиян За Искра Радева тази Коледа ще бъде най-щастливата от години насам, защото за пръв път ще бъде съпътствана от усмивката на 4-месечното внуче Кристиян.Малкият винаги е ухилен до уши и за радост на близките си рядко плаче. Вече дори геройски се мъчи да палзи.

Готви Петър Стоянович - различен коледен обяд, с който ще блеснеш пред свекървата

Доц. д-р Петър Стоянович е историк. Беше министър на културата в кабинета “Орешарски”. Роден е на 25 юни 1967 г. в София. Правнук е на Иван Стоянович-Аджелето, националреволюционер, съединист, създател на българските телекомуникации, журналист, депутат, създател на първата българска телеграфна агенция, дипломат и царски съветник.

10 рецепти на ТВ кулинари за Коледа

Лора и Стоян ви подготвят за Коледа Коледна пуйка Продукти за 12 порции: 1 пуйка (около 5-6 кг), 300 г бекон (на ленти), 2 стръка розмарин, 1 лимон, 4 глави чесън, 1 глава лук, 4 с.л. зехтин, сол и черен пипер на вкус За плънката: 600 г бял хляб (ненарязан), 200 г бекон, 100 г орехи, 3 стръка праз, 600 г печурки (едри), 3 скилидки чесън,

Изба „Вила Ямбол“ предлага вина световни медалисти за коледната маса

Кои са основните принципи за съчетаване на специални ястия с подходяща напитка разказват експертите на един от най-старите винопроизводители Много са идеите какво да сложите на масата за Бъдни вечер и за Коледа. Някои предпочитат да спазват стриктно традициите и на 24-и вечерта приготвят определения брой постни ястия, а 25-и – местни.

Пълнена патица върху кисело зеле

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vvatsova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Кандис Суейнпоъл, която очаква второто си дете, е най-влиятелната манекенка на бельо в Инстаграм заради интереса, който привлича, съобщи Контактмюзик. Красавицата печели до 50 000 британски лири за публикация в социалната мрежа, като всяка получава средно 300 000 харесвания, предаде БТА. На второ място е 21-годишната Алексис Рен, която има 11,

Поп певицата и тв водеща Александра Раева най-сетне се престраши да покаже новото си гадже. Красавицата бе на романтична почивка в Испания – Галисия, където заедно с половинката си се отдадоха на отдих край красивите пясъчни плажове и разбира се, на любимото на Алекс – гмуркане, пише HotArena. Водещата на X Factor отказва да разкрие самоличността

На Мис Силикон Габриела Попова й писна от мъже. Едрогърдата блондинка е била шута на годеника си, с когото дори планираха сватба. Според мълвата Габи е решила да се раздели с половинката си навръх Нова година. На силиконката й писнало да бъде ангажирана и да дава обяснение постоянно какви ги върши.