Временно спират водата в някои части на София

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/10199408 www.24chasa.bg
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата СНИМКА: Pixabay

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в
някои части на столицата.

На 21 септември 2021 г. (вторник) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи по ул. „Васил Радославов“, ж.к. „Младост“ 4 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

бул. „Александър Малинов“, ул. „проф. Александър Танев“, ул. „Самара“
сгради на „Хюндай“ , „Пощенска банка“ и „Фризомат“ на ул. „Околовръстен път“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „д-р Атанас Москов“ до бл. 480.

На 21 септември 2021 г. (вторник) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Будилник“, ж.к. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Будилник“, ул. „Пелистер“, ул. „Гина Кунчева“, ул. „Мадара“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Будилник“ на кръстовището с ул. „Пелистер“.
На 21 септември 2021 г. (вторник) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на резервоар „Шумако“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи във:

в.з. Калфин дол - ул. „1-ва“, ул. „Стряма“ и ханче „Шумако“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 1.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!