
Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите.
Изпращайте рецептите си на
адреси [email protected]
За въпроси - тел. 942 25 31.
КОЙ ГОТВИ
Мила Нешева изпраща лесна рецепта за есенен десерт, който може да се сервира с вино.
ПРОДУКТИ
Няколко круши в зависимост от броя на порциите
около 100 г сирене бри
50 г орехи или бадеми
1-2 лъжици течен мед
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Разрежете крушите наполовина и ги почистете. Ако са по-твърди, може да ги запечете предварително за кратко.
Напълнете сърцевината с парче сирене, поръсете с нарязаните ядки и запечете до готовност.
Полейте ги с лъжичка мед и сервирайте с чаша хубаво вино.