Дойде време за едно от най-вкусните меса – агнешкото. И макар от години то да е традиционен солист на великденската и гергьовденската ни трапези, не е зле да си припомним тънкостите за приготвянето на перфектното ястие с агне.
Когато купувате агнешко месо, се уверете дали е прясно, има ли печат и съответния БГ номер за продажба и внимателно разгледайте цвета на мазнината. Ако тя е бяла, значи не сте попаднали на шиле, а на истинско агнешко
Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.