
Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите.
Изпращайте рецептите си на
адреси [email protected]
За въпроси - тел. 942 25 31.
КОЙ ГОТВИ
“Предлагам вариант на любим десерт, в който няма да използваме бяло брашно и захар”, ни пише Анелия Терзиева.
ПРОДУКТИ
3 яйца
50 г бадемово брашно
20 г кокосово брашно
30 г какао
120 г масло
70 г подсладител (еритритол)
може да използвате кокосова захар (100 г)
ванилия
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Смесваме двата вида брашно в купа. Слагаме и какаото и разбъркваме добре.
Добавяме към сухата смес разтопеното масло и яйцата едно по едно. Разбъркваме до получаването на хомогенна смес.
Печем браунито за около 10-12 минути на 170 градуса в предварително застлана с хартия за печене тавичка или индивидуални силиконови формички.