Вижте как децата ви да усъвършенстват английския лесно, бързо, с желание

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/5826876 www.24chasa.bg

Като родители сигурно сте забелязали, че децата възприемат по-лесно и повече неща, ако са им поднесени в някаква игра, забавление, отколкото при строго поучаване или наставления. Това е отчетено - на професионално педагогически ниво, при съставянето на програмите за LuckyKids - детският международен лагер в Банско с обучение на английски за деца от 5 до 14 години. Програмата е разработена специално за нуждите на лагера.

Самите преподаватели са от англоговорящи страни - английският им е роден и имат богат педагогически опит. Аниматорите са българи, които от години организират забавления и развлечения на английски език. Те се фокусират върху изграждането на една комфортна, забавна и изключително интересна атмосфера за децата. Това е лагер на английски, в който не се "наливат" знания - в обучението се използват стимулиращи и провокативни теми, които помагат на всяко дете да подобри езиковите си умения индивидуално, съгласно специалната методика на курсовете в лагера. Децата се учат сами да откриват знанието, да използват пълния си капацитет, при което обучителният екип не е от "шефове", а от помощници и водачи. Неговата работа е да съветва и окуражава техните таланти и уникални качества, като едновременно с това формира умения за работа в екип, чувство за съпричастност към общата цел.

Така в езиков лагер LuckyKids обучението е насочено към подобряване на всички сфери на владеене, децата практикуват четене, писане, говорене, слушане с разбиране и граматика. Натрупаните познания се прилагат в практическата работа по проекти и чрез участие в следобедните занимания, които са разнообразни дейности под ръководството на англоговорещи учители и аниматори. А те наистина са най-различни: конна езда, плуване, колоездене, стрелба с лък, живопис, пейнтбол, разходки в планината, екскурзии и др. Вечерите също са изпълнени със забавления - лагерен огън, караоке, дискотека, нощен лов на съкровища, филмова вечер, галавечер… Разбира се, децата никога не остават без надзор, а всяка дейност е осигурена с всички мерки за безопасност. Докато плуват, например, ги наблюдават трима души - спасител, учител и аниматор. В планината са професионални водачи, употребата на каски и другите предпазни средства е задължителна, придружава ги добре екипиран фелдшер.

Всъщност международният детски лагер LuckyKids се провежда, като се спазват традициите на най-добрите световни практики, включително и за безопасност. се провежда в Банско, в сърцето на планината. Лагерът е базиран в апартхотел Лъки Банско, който е специално проектиран и изграден, за да приютява деца - нечупливи стъкла, мокетни подови настилки, без остри ръбове. Лагеруващите деца са настанени на отделен етаж от хотела. На същия етаж са настанени и аниматорите, с цел опазване сигурността на децата по време на престоя им в стаите, както и през нощта.

И така, за вас остава само да изберете за вашите деца - 7 или 14-дневен курс в LuckyKids в Банско?

www.Luckykids.bg