
Суши е типично японско ястие, направено от ориз в оцет и сурова риба. Най-подходящите видове риба за приготвянето му са тон, червеноперка, калкан и морски костур. След като суши става част от световната кухня, американците започват да го съчетават с авокадо и пушена сьомга. Макар повечето кулинарни специалисти да твърдят, че то не е ястие, което може да се приготви в домашни условия, все повече домакини успяват да се справят брилянтно с неговата направа. Ето какво ви трябва, за да си сготвите вкусно суши у дома.
Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.