Вижте къде в София спират водата утре

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/6781040 www.24chasa.bg

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 27 март. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. Във връзка с прсвързване на уличен водопровод на ул. „Трендафил“ с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Мърчаево.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Черешова градина“ пред кметството. Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Света гора“ и ул. „Крум Попов“, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода“: от 10:00 до 18:30 часа на ул. „Бряст“, ул. „Света гора“ от ул. „Кръстю Сарафов“ до ул. „Бряст“; от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Крум Попов“ от ул. „Синчец“ до бул. „Христо Смирненски“, ул. „Неразделни“.

При продължителност на строително- ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Бряст“ ъгъла с ул. „Света гора“; ул. „Крум Попов“ ъгъла с ул. „Яворец“. Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Канала“, жк. „Дружба“ I, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Канала“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Канала“№27. Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Мадрид“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Мадрид“от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Алеко Константинов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Мадрид“ №10. Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Инж. Иван Иванов“, жк. „Зона Б-5“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Инж. Иван Иванов “от бул. „Александър Стамболийски“ до бул. „Тодор Александров“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Инж. Иван Иванов “ ъгъла с бул. „Александър Стамболийски“. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Терористи ли финансират подобни конференции?, питат антифашисти Мощен сблъсък между националисти и антифашисти бележи най-мащабното събитие в последните години - конференция на крайните патриоти от цяла Европа утре вечер в София, на който ще бъде създаден общ съюз. Мястото на събитието се пази в тайна за последно,

Пожари разрушават Зографския и Хилендарския в Атон Иво АНГЕЛОВ Пожар унищожи голяма част от катедралата "Нотр Дам" в Париж в началото на Страстната седмица. Колкото и ужасяващи да бяха кадрите от огнената стихия, това не е първият подобен инцидент. От червените езици на огъня през вековете страдат и български манастири светини.