Григор Димитров празнува в Рим, ще играе с японец

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/6864295 www.24chasa.bg

Всяка седмица Григор Димитров е на различно място по света. Днес българската звезда в тениса има рожден ден и ще го посрещне в Рим, където на турнира от категорията “Мастърс 1000” играе с японското чудо Кей Нишикори.

Много е вероятно от АТП да отбележат празника на Димитров с торта, както обикновено се случва в тениса.

Преди няколко дни шампионът от финалите на АТП в Лондон записа специално видео по повод Деня на майката, в което сподели, че благодари на семейството си и най-вече на майка си Мария, която първа му е дала ракета.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

"Левски" смени треньора и на "Герена" има нови методи за подготовка. Един от тях изглежда революционен поне за отборите в София. "Сините" вече тренират на пясък. Или поне тези от играчите, които се възстановяват от различни травми. На паркинга пред съблекалните на "Герена" в специално оградено място бе насипано сериозно количество пясък.

Тази година ще се проведе XXVI-тото издание на уникалния по рода си международен фестивал за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство "Пирин Фолк" Сандански. За втора поредна година курортният ни град ще посрещне и участници в конкурса за деца – "Детски Пирин Фолк". На 24 август в Летния театър 20 деца на възраст между 8 и 15 години от

Николай Грозев е роден на 25 юли 1960 г. Средното си образование е завършил в ТМТ "Н.Е. Жуковски" в Сливен, а висшето - в Институт за учители специалисти, отново в областния град. От 1984 до 1990 г. работи като автоинструктор към СБА - Нова Загора. След това в продължение на 17 години е управител в частен бизнес.