Вижте в кои части на столицата спират водата утре

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/6864921 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Капитан Димитър Списаревски", в жк. "Дружба" 1, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 ч. на живеещите в района на ул. "Капитан Димитър Списаревски" от ул. "Стоян Терзиев" до бул. "Асен Йорданов".

Поради подмяна на спирателен кран до бл. 415, в жк. "Младост" 4, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 ч. на живеещите в района на бл. 415, бл. 419 и търговския комплекс до бл. 416.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Солунска", в Центъра, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 ч. на живеещите в района на ул. "Солунска" от бул. "Витоша" до ул. "Ангел Кънчев".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 503, в кв. "Христо Ботев", се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 16.30 ч. на живеещите в района на ул. 503, ул. 506, ул. 507, ул. 509.

Поради диагностика на уличен водопровод на ул. "Мито Войнишки", в с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 16.00 ч. на живеещите в района на ул."Мито Войнишки" от ул. "Любен Каравелов" до ул. "Васил Левски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Няколкостотин овцевъди и козевъди подкрепени от много граждани днес се събраха на протест пред МС с искания за по-високи държавни компенсации заради загубите които търпят стопаните в страната след умъртвяването на животни в Странджанско и ограниченията в продажбата на мляко. В знак на протест протестиращите запалиха вълна и изляха част от

Тихомълком у нас е върнат Матей Боев, дясна ръка на Евелин Банев-Брендо в наркобандата, прочула се с прозвището "Кокаинови крале". Боев е докаран в България от италиански затвор, където излежава присъда за дрога. Повод за трансфера му е молба да доизлежи наказанието си в български затвор. Вчера тя бе разгледана от Апелативния съд в София.

Кой е той? Стефан Димитров е дългогодишен ловец и председател на старозагорското Сдружение на ловците и риболовците. Той е награждаван много пъти за дейността си от Националния съюз. - Г-н Димитров, близо 120 000 ловци в страната скочиха срещу промените в Закона за лова, целящи предотвратяване разпространението на болестта африканска чума по