Вижте в кои части на столицата спират водата утре

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/6864921 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Капитан Димитър Списаревски", в жк. "Дружба" 1, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 ч. на живеещите в района на ул. "Капитан Димитър Списаревски" от ул. "Стоян Терзиев" до бул. "Асен Йорданов".

Поради подмяна на спирателен кран до бл. 415, в жк. "Младост" 4, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 ч. на живеещите в района на бл. 415, бл. 419 и търговския комплекс до бл. 416.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Солунска", в Центъра, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 ч. на живеещите в района на ул. "Солунска" от бул. "Витоша" до ул. "Ангел Кънчев".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 503, в кв. "Христо Ботев", се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 16.30 ч. на живеещите в района на ул. 503, ул. 506, ул. 507, ул. 509.

Поради диагностика на уличен водопровод на ул. "Мито Войнишки", в с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 16.00 ч. на живеещите в района на ул."Мито Войнишки" от ул. "Любен Каравелов" до ул. "Васил Левски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Гъбите в Родопите изчезнаха! Дългото засушаване постави под въпрос началото на сезона на беритба на диворастящи гъби, алармираха пред "България Днес" берачи с дългогодишен опит. "В горите могат да се срещнат почти всички видове, но количествата им са много малки. Валежите тази година бяха прекалено скромни и това веднага се отразява на

Хранят се със сурово месо Крокодили си отглеждат баща и син в София. Светослав и Тони Георгиеви се грижат от сутрин до вечер за три каймана и още над 200 вида екзотични животни. Крокодилите са при тях отскоро, но бързо се превръщат в техни любимци. Семейството е единственото у нас, което се осмелява да приюти и развъжда хищници.

ДесиСлава за пореден път остави бебето си в рамките на месец. Изпълнителката повери грижите за новороденото на майка си и отпраши в чужбина. Чалга изпълнителката пристигна в Рим, където е на шопинг с половинката си Благой Найденов. Докато разглеждат красотите на Вечния град, майката на певицата не се отделя от наследника на ДесиСлава - Борис.