На 17 май рожден ден имат

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/6866586 www.24chasa.bg

Димитър Стоянов, бивш евродепутат, председател на НДП

Лили Игнатова, треньорка, многократна световна и европейска шампионка по художествена гимнастика

О.з. ген. Атанас Атанасов, лидер на ДСБ, съпредседател на “Демократична България”, бивш директор на НСС

Венелин Праматаров, журналист

Елена Пампулова, бивша тенисистка

Лиляна Попова, журналист, бивш генерален директор на БНР и БНТ

Румен Леонидов, поет, преводач, публицист и издател

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

"Левски" смени треньора и на "Герена" има нови методи за подготовка. Един от тях изглежда революционен поне за отборите в София. "Сините" вече тренират на пясък. Или поне тези от играчите, които се възстановяват от различни травми. На паркинга пред съблекалните на "Герена" в специално оградено място бе насипано сериозно количество пясък.

Тази година ще се проведе XXVI-тото издание на уникалния по рода си международен фестивал за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство "Пирин Фолк" Сандански. За втора поредна година курортният ни град ще посрещне и участници в конкурса за деца – "Детски Пирин Фолк". На 24 август в Летния театър 20 деца на възраст между 8 и 15 години от

Николай Грозев е роден на 25 юли 1960 г. Средното си образование е завършил в ТМТ "Н.Е. Жуковски" в Сливен, а висшето - в Институт за учители специалисти, отново в областния град. От 1984 до 1990 г. работи като автоинструктор към СБА - Нова Загора. След това в продължение на 17 години е управител в частен бизнес.