Вижте къде спират водата в столицата утре

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/6910393 www.24chasa.bg

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Юри Венелин", в район Средец, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 ч. на живеещите на ул. "Юрий Венелин" от бул. "Васил Левски" до ул. "Цар Шишман" и на ул. "Цар Шишман" от ул. "Иван Вазов" до ул. "Ген. Гурко".

Заради подмяна на спирателен кран срещу бл. 6, в кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 16.00 ч. на живеещите в района на ул. "Букет" между ул. "Народен герой" и бул. "Никола Петков".

Поради монтаж на водомер в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 15.00 ч. на живеещите в карето между ул. "Кайгана", ул. "Св. Св. Кирил и Методий", ул. "Еделвайс", ул. "Бузлуджа" и ул. "Съединение", ул. "Дъб", ул. "Къси дол" и ул. "Акация", ул. "Преслав", ул. "Варовита", ул. "Крушите", ул. "Васил Левски", ул. "Могила" и ул. "Теменуга" и м. Чикерица.

Във връзка с ремонтни работи по ул. "Лунна папрат", в м. "Гърдова глава", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на живеещите в карето между ул. "Лунна папрат" от ул. "Прохлада" до ул. "Еровете".

Заради подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран в ул. "Йорданка Филаретова", в "Център", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на живеещите в карето между ул. "Владайска" от бул. "Ген. Михаил Д. Скобелев" до ул. "Георги Данчов Зографина".

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Орлин Павлов изпя хитови свои парчета на представянето на новия сезон на сериала "Скъпи наследници" по bTV в кино "Люмиер" вчера. Освен него присъстваха Даяна Ханджиева, Китодар Тодоров, Рая Пеева и Веселин

Четири умни и възпитани българчета живеят в тежки условия и мизерстват! Павлинка (3 г.), Александър (4 г.), Борис (5 г.) и Емилия (7 г.) са много усмихнати и рецитират стихотворения, но са принудени да спят на земята. В дома им дълго време няма обзавеждане, храната често не достига, а 29-годишната им майка Боряна е принудена да ги отглежда сама в

Фолкпевицата Преслава вече е на крака и прави разходки след раждането! Екип на "България Днес" засне изпълнителката във вторник - пет дни след раждането на първото й отроче в столична болница. Преслава изглеждаше начумерена и сърдита, като от нея не грееше типичното майчинско щастие. Редом до нея беше и любимият й Павел,