Вижте къде спират водата в столицата утре

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/6910393 www.24chasa.bg

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Юри Венелин", в район Средец, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 ч. на живеещите на ул. "Юрий Венелин" от бул. "Васил Левски" до ул. "Цар Шишман" и на ул. "Цар Шишман" от ул. "Иван Вазов" до ул. "Ген. Гурко".

Заради подмяна на спирателен кран срещу бл. 6, в кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 16.00 ч. на живеещите в района на ул. "Букет" между ул. "Народен герой" и бул. "Никола Петков".

Поради монтаж на водомер в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 15.00 ч. на живеещите в карето между ул. "Кайгана", ул. "Св. Св. Кирил и Методий", ул. "Еделвайс", ул. "Бузлуджа" и ул. "Съединение", ул. "Дъб", ул. "Къси дол" и ул. "Акация", ул. "Преслав", ул. "Варовита", ул. "Крушите", ул. "Васил Левски", ул. "Могила" и ул. "Теменуга" и м. Чикерица.

Във връзка с ремонтни работи по ул. "Лунна папрат", в м. "Гърдова глава", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на живеещите в карето между ул. "Лунна папрат" от ул. "Прохлада" до ул. "Еровете".

Заради подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран в ул. "Йорданка Филаретова", в "Център", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на живеещите в карето между ул. "Владайска" от бул. "Ген. Михаил Д. Скобелев" до ул. "Георги Данчов Зографина".

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Германия нищи канала за крадени тузарски коли, който бе разбит у нас преди 4 месеца, научи "България Днес". Родните криминалисти сгащиха банда, наемала луксозни автомобили от Германия, които отмъквала и докарвала в България. Тук след интервенции по рамата колите били продавани на нищо неподозиращи купувачи.

Григор Димитров няма да вземе участие в традиционния турнир "Некер Къп" на острова на милиардера сър Ричард Брансън. Най-добрият български тенисист не е сред поканените звезди за тазгодишното издание на благотворителната изява. То ще се проведе от 24 до 29 ноември на острова на Брансън - Некер. Вече няколко години Брансън провежда про-аматьорската

Плочките на входа на Южния парк в София откъм бул. Витоша се надигнаха. За това алармираха граждани в социалните мрежи тази сутрин. Случаят отново повдига въпроса за качеството на ремонтните дейности в