Вижте къде спират водата в столицата утре

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/6910393 www.24chasa.bg

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Юри Венелин", в район Средец, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 ч. на живеещите на ул. "Юрий Венелин" от бул. "Васил Левски" до ул. "Цар Шишман" и на ул. "Цар Шишман" от ул. "Иван Вазов" до ул. "Ген. Гурко".

Заради подмяна на спирателен кран срещу бл. 6, в кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 16.00 ч. на живеещите в района на ул. "Букет" между ул. "Народен герой" и бул. "Никола Петков".

Поради монтаж на водомер в с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 15.00 ч. на живеещите в карето между ул. "Кайгана", ул. "Св. Св. Кирил и Методий", ул. "Еделвайс", ул. "Бузлуджа" и ул. "Съединение", ул. "Дъб", ул. "Къси дол" и ул. "Акация", ул. "Преслав", ул. "Варовита", ул. "Крушите", ул. "Васил Левски", ул. "Могила" и ул. "Теменуга" и м. Чикерица.

Във връзка с ремонтни работи по ул. "Лунна папрат", в м. "Гърдова глава", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. на живеещите в карето между ул. "Лунна папрат" от ул. "Прохлада" до ул. "Еровете".

Заради подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран в ул. "Йорданка Филаретова", в "Център", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на живеещите в карето между ул. "Владайска" от бул. "Ген. Михаил Д. Скобелев" до ул. "Георги Данчов Зографина".

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

13 бона дава общината за воаяжа Борислав РАДОСЛАВОВ На хаджилък отива оцелялата в касапницата в Хитрино Шенай Хюсеин. Един месец ще остане в Израел вдовицата, която загуби 42-годишния си съпруг Танер и 18-годишния си син Дениз при взрива на цистерните на 10 декември 2016 година. Там ще бъде придружена от оцелелия си син Юнуз.

Шоуменът и какаов плантатор Кофе Бабоне вече не е момченцето, родено под "огромно мангово дърво в Гана", както казва самият той. Топпапараците на "България Днес" изловиха Кофе далеч от светлината на прожекторите, но доста по-близо до луксозната цивилизация - яхнал мощен джип в центъра на София. Фактът,

12-годишният Радостин Чолаков е компютърен гений! И дори световният гигант "Гугъл" призна качествата му. Ученикът от родопското село Барутин впечатли цяла България с уменията си в програмирането. Той успява да създаде приложение за забавни факти, което впечатлява "Гугъл". От компанията му отпускат 2400 долара под формата на ваучери,