Вижте в кои части на София спират водата утре

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/7050070 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, съобщиха от дружеството.

Във връзка с ремонтни работи на ул."Полк. Владимир Серафимов", жк."Младост" 3, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Филип Аврамов", ул."Владимир Сарафов", ул. "Свето Преображение" и ул."Жечо Гюмюшев".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. "Център", район "Средец", се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Стефан Караджа" от ул. "Георги С. Раковски" до ул. " Дякон Игнатий".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Христо Ботев", с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18. 00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Христо Ботев", ул. "Заводска", ул. "Васил Левски", бул. "Ботевградско шосе".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул."Милан Делчев", кв."Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул."Милан Делчев", ул."Планинско цвете" от ул."Милан Делчев" до ул."Емборе".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв."Република" 2, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 15.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Салвия" и ул."Живите камъчета".

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул."Проф.Иван Дуйчев", жк."Бъкстон", се налага спиране на водоподаването от 09. 30 до 19.30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул."Проф.Иван Дуйчев" между ул."Симеон Радев" и ул."Витошко лале".

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Късо съединение в електрически стълб в столицата на бул. България предизвика временно блокиране на движението в посока центъра. В отстраняването на аварията се включиха екипи на енергото и

Аверът на сина на Йоско Костинбродския - Иван Йосифов, влиза в пандиза, научи "България Днес"! Петко Стоянов-Пендака е спряган като един от тарторите на банда за наркоразпространение и опити за покушения над магистрати заедно с Малък Йоско. Преди броени дни Пендака призна вината си и сключи сделка със спецпрокуратурата да лежи 4 години в панделата.

Световният и олимпийски шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски изплува от нелегалност, за да даде показания по делото за бардака в столичния хотел "Шератон", научи "България Днес"! Процесът се точи на втора инстанция, след като на първа аверите на Боевски бяха оправдани. Неясно защо спецпрокуратурата нито обвини Боевски за вертепа,