Вижте в кои части на София спират водата утре

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/7050070 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, съобщиха от дружеството.

Във връзка с ремонтни работи на ул."Полк. Владимир Серафимов", жк."Младост" 3, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Филип Аврамов", ул."Владимир Сарафов", ул. "Свето Преображение" и ул."Жечо Гюмюшев".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. "Център", район "Средец", се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Стефан Караджа" от ул. "Георги С. Раковски" до ул. " Дякон Игнатий".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Христо Ботев", с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18. 00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Христо Ботев", ул. "Заводска", ул. "Васил Левски", бул. "Ботевградско шосе".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул."Милан Делчев", кв."Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул."Милан Делчев", ул."Планинско цвете" от ул."Милан Делчев" до ул."Емборе".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв."Република" 2, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 15.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Салвия" и ул."Живите камъчета".

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул."Проф.Иван Дуйчев", жк."Бъкстон", се налага спиране на водоподаването от 09. 30 до 19.30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул."Проф.Иван Дуйчев" между ул."Симеон Радев" и ул."Витошко лале".

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Нелепо припознаване става причина за смъртта на сириеца Локман Ибрахим. Според криминалисти наемникът, изпратен от хора на ВИС-2, е трябвало да убие брат му Бахзад, сочат от МВР за един от босовете на контрабандните канали у нас. Самата екзекуция е извършена късно вечерта на 19 юли 2004 г. Куршумите застигат 37-годишния сириец с български паспорт

Богдан и Янко с обща кръвоносна система, единият е добре, другият - в кома Борислав РАДОСЛАВОВ Сиамските близнаци са под ключ в социален дом в Бургас. До тях не се допуска никой друг освен семейството и всякаква информация за състоянието им е забранена. Това показа проверка на "България Днес". Богдан и Янко се родиха през август 2016 г.

Нова серия финансови проблеми и дела заплашват богатството на Ветко Арабаджиев, показа проверка на "България Днес". След обвиненията за пране на пари и последвалия запор на част от богатството му за олигарха са се присетили от НАП и руският гражданин Семьор Данилюк. Заради неплатени дългове и данъчни задължения приходната агенция и чужденецът са