Вижте къде в София спират водата утре

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/7346182 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay

На 15 март 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул."Крум Попов" кв. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Крум Попов" от ул."Криволак" до ул."Милин камък"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Цанко Церковски" ъгъла с ул. "Крум Попов".

На 15 март 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. 271 местност "Орион" община "Връбница"се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Владимир Зограф" от ул. "Танкист" до жп. прелеза, ул. 271, ул. 214, ул. 215

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 271 ъгъла с ул. "Владимир Зограф".

На 15 март 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул."Иглика" кв. "Курило", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Иглика", ул. "Копривщица", ул. "Светъл път", ул. "Момина сълза", ул. "Козница"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Козница" ъгъла с ул. "Иглика".

На 15 март 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул."Монтевидео" кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Бойчо Бойчев" щ16, ул. "Монтевидео" щ21А

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Бойчо Бойчев" щ16.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg)дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

С плаж и майтапи преминаваше лагерът ни, но не и с тренировки! Скандалните разкрития направи пред съда футболист, участвал в уговорени мачове в родната "Б" група! Смелчагата, дръзнал да проговори за далаверите в първенството, е Християн Гачев. Той бе привикан в спецсъда, за да разкаже за шашмите със спортни срещи,

Легенди се носят за съдбата на митичния снайперист Красимир Станчев-Легионера. Версиите са десетки. От предположение, че е станал наемник на грузинската мафия, до слух, че е убит и трупът му е положен в безименен гроб в полите на Витоша. Вече 15 години родната полиция издирва Легионера по подозрение,

Вдовицата на Георги Илиев-Главния Мая тихомълком се е отървала от скандалния хотел „Дюн“ в курорта Слънчев бряг, показа проверка на "България Днес". Сделката е част от трансформацията на страховитата в миналото групировка ВИС-2. Тя стартира преди около две години с мащабно закриване на фирми и разпродажба на имоти,