Вижте къде спират водата в София утре

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/7463891 www.24chasa.bg
СНИМКА: Pixabay

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Иванянско шосе" местност "Бели брег", гр. Банкя, на 22 май /сряда/ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Стефан Стамболов" от ж.п.прелеза до ул. "Стефан Стамболов" 166, ул. "Иванянско шосе" от ул. "София" до ул. "Стефан Стамболов". Това съобщиха от "Софийска вода".

На 22 май, във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Владайска" Център, район "Красно село" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Владайска", ул. "Ивайло", ул. "Дамян Груев", бул. "Христо Ботев".

Поради изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. "Белите брези" кв. "Кремиковци" утре се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Белите брези", алея "Металург", алея "Горски път", алея "Ален мак", допълниха от дружеството.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. "Черни връх" жк. "Лозенец" в сряда се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 21.30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Майор Томпсън" от номер 1 до номер 7, РУМ "Черни връх", метростанция "Джеймс Баучер".

На 22 май (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Селимица" кв. "Васил Левски" се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 17.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Константин Фотинов", ул. "Поп Грую", ул. "Рилска обител", ул. "Княгиня Тамара".

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Св. Климент Охридски" кв. "Малинова долина" се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 17.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. "Св. Климент Охридски" от номер 26 до номер 72 и от номер 59В до номер 61К.

На 22 май 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Васил Левски" с. Мрамор се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 19.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Васил Левски" от ул. "Захари Стоянов" до ул. "Мраморен рид".

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Руджери" с. Панчарево утре, 22 май, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Руджери", ул. "Самоковско шосе" между ул. "Елин Пелин" и ул. "Юрий Гагарин", се посочва още в съобщението.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Не са много хората, които могат да познаят Васил Иванов-Лучано. Небезизвестният бивш министър на спорта видимо се е посъстарил и прегърбил, видя "България Днес". Макар и елегантно облечен и с кърпичка в джоба на сакото, някогашният министър не прилича на себе си. На 8 юни Лучано чукна 55 години.

Нова двойка футболист-манекенка се вля в редиците на българския хайлайф. Младежкият национал и футболист на "Болоня" Калоян Кръстев отскоро гушка едно от новите водещи лица на модна агенция "Визаж". Бившият играч на "Славия" е гадже с красивата Мария Димитрова. Тя е сред новите лица в агенцията на Жени Калканджиева.

Заместник-председателят на Народното събрание Нигяр Джафер влиза във форма за лятото, видяха папараците на "България Днес". Депутатката тича усилено в столичен парк, за да поддържа форма. Макар да спря поглед на чипса и царевицата на пара, Джафер не се изкуши и продължи с тренировката