Натоварен е трафикът за тирове на "Капитан Андреево" и "Лесово"

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/7899623 www.24chasa.bg
СНИМКА: Архив

Силно интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на ГКПП „Капитан Андреево“ и ГКПП „Лесово“. Това съобщиха от ГД „Гранична полиция“.

На границата с Република Гърция на ГКПП „Кулата“ трафикът е интензивен и в двете посоки за товарни автомобили. Поради извършване на ремонтни работи напункта е възможно да има промени в организацията на движението на товарните автомобили през пункта. Трасетата ще се ремонтират поетапно, без да се спира преминаването на превозни средства.

На границата с Румъния на ГКПП „Дунав мост“ трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили, а на ГКПП „Дунав мост 2“ трафикът е интензивен на вход за товарни автомобили. Поради лоши метеорологични условия фериботите на ГКПП „Сомовит - Никопол“ и на ГКПП „Свищов-Зимнич“ преустановяват работа.

На българо-сръбската и на границата със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На 24 ноември 2019 г. за времето от 09.00 часа до 13.00 часа на ГКПП „Кардам - Негру вода“ поради извършване на ремонтни дейности ще бъде спряно електрозахранването и преустановено извършването на гранични проверки. Препоръчва се използването на алтернативни маршрути.