Готви в бъдещето с този кухненски робот

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/7920748 www.24chasa.bg

Бъдещето променя всяка една част от ежедневието ни и това няма как да изключи времето ни в кухнята. Технологиите помагат на всяка домакиня в кухнята да готви по-бързо, разнообразно и вкусно, за да изпитва още по-голямо удоволствие от целия процес. Новият помощник в кухнята е кухненският робот и той носи куп предимства със себе си. Представяме ти Делимано Кухненски робот Гранде сет!

1. Мултифунционален кухненски робот, съчетаващ 4 уреда.

Конфигурацията съдържа в себе си няколко различни функции. Уредът е с мощност от 1000W и при него може да се избира от цели 6 скорости и ПУЛС бутон. Освен това има 4 основни приставки и купа от неръждаема стомана с обем 4,5 литра. Към всички това прибавяме мелачка за месо, блендер и електрическо ренде за зеленчуци.

2. Помощник за по-лесно и разнообразно готвене.

Уредът в стилен червен цвят ще помогне на всеки в кухнята да готви разнообразни ястия. С него оптимизирате максимално процеса на готвене и имате много по-голяма свобода за действие. Чрез различните му функции могат да се приготвят тесто за хляб, пица или питка, кремчета, смеси за кекс и още много. Дори можеш да мелиш месо и зеленчуци със специалния комплект към уреда.

3. Приставки за перфектни резултати.

Роботът Гранде работи с интелигентна технология с планетарна траектория и така дава по интересен начин максимални резултати при приготвянето на различни рецепти. Уредът е с компактен размер и може да бъде инсталиран и в малка, и в голяма кухня.

4. Състав на Делимано кухненски робот Гранде сет

• Планетарен миксер с 6 скорости и PULSE функция

• Мощност 1000 W

• 3 приставки - за месене, разбиване и разбъркване

• Предпазен капак с отвор за лесно добавяне на продукти по време на работа

• Блендер с голяма стъклена кана от 1,5 л и кръстосано острие

• Комплект за мелене на месо и зеленчуци с 3 диска, приставка за наденици и кибе приставка

• Комплект за рязане и рендосване на зеленчуци с 3 приставки – едро, дребно ренде и рязане на слайсове