
В миналия епизод на „Звездна кухня с Мила и Толик“ двамата кулинари изпробваха лесна и интересна рецепта от новата книга на Иван Манчев и Таньо Шишков „Любимо от родната кухня“. Барабойникът от тетевенския край получи отлична оценка от Мила и Толик, които във втори епизод на кулинарното си шоу тестват баклава с ябълки. Любопитното в тази рецепта е, че баклавата е без кори и освен че е здравословна и изключително вкусна, се приготвя значително по-лесно от класическата баклава.
Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.