В кухнята на Мила и Толик ухае на перфектното агнешко

https://www.24chasa.bg/spravochnik/article/8459100 www.24chasa.bg

Ето че празникът настъпва и в кухнята на българина цари въодушевление. Когато дойде време за агнешкото, всички знаем, че е настъпила кулминацията. За да имате перфектно приготвено месо, не е задължително да прекарате часове над печката и да приложите някакви сложни техники. Днес нашите кулинари от "Звездна кухня с Мила и Толик" ще ви зарадват с една изпитана рецепта, при която българската традиция за печене на агнешко е съчетана с гръцката, а резултатът е смайващ. За да го постигнете и вие, има едно-единствено задължително условие - снабдете се с качествени продукти. Мила и Толик пазаруваха от "Kaufland" - 100 % българско агнешко месо и още нещо... Вижте резултата.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Деца сираци от Северна Корея са живели в България в средата на 50-те години на миналия век. По-късно лидерът на комунистическата страна Ким Ир Сен се разпорежда те да бъдат върнати в родината им. След това следите на момичетата и момчетата се губят. Тайни и малко известни факти се разкриват в току-що миналия премиерата си филм "Децата на Ким Ир

Надя Валентинова е завършила поп и джаз пеене в НБУ като ученичка на поп и джаз певицата Стефка Оникян. През 1999 г. е носителка на втора награда за млад/нов изпълнител на последния официално проведен "Златен Орфей". Има още куп престижни призове. Надя е главен вокалист на хеви-метъл групата "Гранулом", Разполага с 12 различни бленди на гласа си

Таксиииии! Така с айранче в ръка писателят Калин Терзийски се опита рано вчера сутринта да си хване превоз в столицата, видяха го топпапараците на "България Днес". Натоварен с покупки, Терзийски успя единствено да протегне айрана към един от шофьорите, за да привлече вниманието му. Заради липсата на свободна ръка творецът не си сложи маска