Жабите са като жените, бедрата им са най-хубавите хапки, твърди французинът Рене Клеман, основател на известния кулинарен фестивал в град Вител.
Опитвали ли сте жабешки бутчета? Ако не, не се колебайте. Може у нас, а и навсякъде в Европа, Азия и Америка.
Парченцата месо, наподобяващо пилешкото, отдавна са национален деликатес за французите. Те обаче не са единствените ценители на жабешките бедра. Яли са ги още китайците през първи век от новата ера, ацтеките също са си угаждали с тях.
Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.