Кашлицата сутрин издава за възпаление на бронхите

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/10431580 www.24chasa.bg

Тази билкова формула помага за пълно изчистване на дробовете

Сутрешната кашлица често остава неглижирана и възприемана като нещо нормално. Това обаче далеч не е така. Здравните специалисти предупреждават, че в повечето случаи става въпрос за възпалително състояние на бронхите, което се съпровожда с отделяне на голямо количество слуз от жлезите на трахео-бронхиалното дърво.

Този секрет освен в по-голямо количество, става и по-гъст, което води до постепенното запушване на дихателните пътища. Така постепенно се стига да момента, в който задухът нараства и става постоянен като симптом. Ако има запушване на дихателните пътища от постепенното натрупване на секрет в тях се води до едно усещане за „свиркане“ при дишане. Това добре се чува на лекарска слушалка. Задухът от своя страна не е ранен симптом и появата му показва, че заболяването е в напреднал етап от развитието си.

Хранителната добавка “БРОНХО КЛИЙНЪР” е българско откритие, комбинация от 100% естествени съставки. Продуктът подпомага естественото пречистване на белите дробове от вредни вещества от околната среда, както и от полепнал катран при активните и пасивните пушачи. Продуктът спомага за регулиране дейността на дихателната система, както и за подобряване проходимостта на алвеолите. Успокоява лигавицата, има противовъзпалително действие и доказани антибактериални и антитоксични свойства на състава.

“БРОНХО КЛИЙНЪР” действа капиляроукрепващо и имуномодулиращо. Изключително много помага за пречистване организма на пушачи. Пречистването на белия дроб от токсини и катрани е от първостепенно значение, особено при пушачи и при хора, които живеят в среда със замърсен въздух. Тайната на продукта се крие в неговите съставки - екстракти от живовляк, евкалипт и джинджифил и Витамин С. Живовлякът се използва за почистване на дихателната лигавица и предотвратява натрупването на слуз по нея. Много от активните му съставки показват антибактериални и антитоксични свойства. Успокоява кашлицата, която често съпровожда продължителното тютюнопушене. Билкарите считат евкалипта за ефективен е при редица респираторни проблеми, включително простуда, кашлица, хрема, болки в гърлото, астма, назална конгестия, бронхит и синузит. Джинджифилът има силно отхрачващо действие. Помага за бързото възстановяване на организма при простуда, ангина и грип. Стимулира отделянето на слуз от бронхите и изчиства дихателните пътища.

Хранителната добавка съдържа 60 капсули в опаковка, достатъчни за едномесечен прием. За пълно пречистване се препоръчва тримесечен курс на терапия (3 опаковки).

Поръчайте “БРОНХО КЛИЙНЪР” директно от производител на промоционална цена от 24 лв., вместо 42 лв. Обадете се още сега на тел.: 0877 72 10 40 или заявете онлайн на www.biotica.bg. При покупка на 3 опаковки куриерската услуга е безплатна.