
Ценното хранително вещество се съдържа най-много в яйцата и е важно за човек още докато е в утробата на майка си
Яйцата са една от най-полезните храни и сме благословени, че точно те присъстват на великденската ни трапеза. Въпреки това доста отиват в кофата за боклук след празничния период, защото хората им се насищат бързо. Причината е, че по принцип не ги консумират много, което е голяма грешка, тъй като яйцата продължават да са един от най-евтините източници на протеини.
Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.