С уникален метод израелски лекар спасява страдащи и от най-тежки форми на разширени вени

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/4829592 www.24chasa.bg

Д-р Яир Галили е специалист по съдова и обща хирургия. Работи в медицинския институт Мор в Тел Авив като съдов лекар и специалист по метода „Склеротерапия под ултразвуков контрол“. Над 1500 български пациенти вече са се възползвали отнеговите умения и от уникалните предимства на метода, който дава над 95% успеваемост, не изисква упойка и болнично възстановяване и не дава рецидиви.

До преди 15 години общоприетото лечение на разширени вени на краката беше посредством оперативна намеса, при която се изважда болната вена заедно с нейните разклонения. Повечето такива операции водят до облекчение за ограничен период и разширените вени отново се появяват.

При метода, прилаган от д-р Галили – Склеротерапия под ултразвуков контрол, се инжектира определена за конкретния случай доза полидоканол под формата на пяна, което предизвиква склерозиране на вената. Веднъж влязло в контакт със стените на кръвоносните съдове, веществото предизвиква мигновена реакция на стесняване. Процесът води до прилепване на стените на вената и абсорбиране на веществото от тялото.

С уникален метод израелски лекар спасява страдащи и от най-тежки форми на разширени вени

Резултатът от лечението, което най-често приключва с една манипулация, е уникален. Дори изключително тежки форми на заболяването, придружени от язви, отворени рани и силно намалена двигателна активност, се оказват напълно лечими с революционния метод.

С уникален метод израелски лекар спасява страдащи и от най-тежки форми на разширени вени

Лекарят практикува метода повече от 15 години и досега е извършил над 30 000 процедури. Комбинацията от изключително висока успеваемост- над 95% и пълно удобство и безболезненост за пациентите правят метода в ръцете на опитен специалист наистина да изглежда чудодеен. Засегнати са и мъже и жени – около 40% от населението, има генетична предразположеност, повлияни са силно и професии, при които дълго се стои на крак. Сред тях е и актьорската.

С уникален метод израелски лекар спасява страдащи и от най-тежки форми на разширени вени

За пациенти със съдови заболявания актьорът от „Малък градски театър зад канала” Петър Калчев споделя следното:

„За д-р Галили и за неговия метод научих от Христо Мутафчиев, той пък чул от приятели и понеже знаеше за проблема ми - играем доста време заедно, ми го препоръча горещо. Точно в този момент на самия д-р Галили му предстоеше участие в предаване по БиТиВи и аз се „уредих“ на живо, в ефир да го разпитам, заедно с водещите.

Впечатленията ми потвърдиха вече чутото от колегата, само не знаех, че тази болест може да доведе до толкова тежки поражения, инвалидизация и невероятни страдания. При мен заболяването е и генетично обусловено и професионално. Дългите репетиции най-често протичат със стоене на крака по 4 часа всеки ден. Убеден съм, че и други професии са изложени на този риск.

За жалост, преди появата на д-р Галили опитите ми да получа облекчение на болките и тежестта не бяха успешни, предписваха ми кремове, които не помагаха, а при прегледите, на които съм ходил не се използваше никаква апаратура. Казваха ми, че не се нуждая от по-сериозна интервенция. А аз имах болки и тежест в краката след всеки тежък работен ден. А и гледката от изпъкналостите не се връзва особено с професията ми.При самата интервенция не усетих нищо друго освен едно леко боцкане – като при взимането на кръв, след това ставаш и се обличаш и ти казват след 3 месеца да дойдеш на контролен преглед. Т.е. спестява се стресът и болката на пациентите. А при моята професия друга интервенция, свързана с възстановяване и, не дай Боже, рецидиви е доста рискова и би ме свалила от сцената за дълго. А аз в деня след манипулацията имах спектакъл с главна роля и той мина напълно безпроблемно.Горещо препоръчвам на всички нуждаещи се или дори със съвсем леки оплаквания да посетят този лекар. Видях с очите си до какви последици води нелекуването на венозните заболявания.

За допълнителна информация и записвания за 16, 17,18 и 19 юли може да позвъните в МЦ „Епика“, тел. 02 820 38 55, 0879851557, 0879853557, dr-galili-bg.com. В клиниката има възможност за преглед с високоспециализиран доплеров апарат и разяснения от български специалист по венозни заболявания преди записване при д-р Галили.

МЦ Епика е насочен предимно към предлагане на най-новите изобретения и постижения на израелската наука и медицина. Уникалният медицински апарат Белаконтур /bellacontour-bg.com/ успешно, безболезнено, здравословно и трайно лекува затлъстяване и премахване на целулит.