С уникален метод израелски лекар спасява страдащи и от най-тежки форми на разширени вени

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/4829592 www.24chasa.bg

Д-р Яир Галили е специалист по съдова и обща хирургия. Работи в медицинския институт Мор в Тел Авив като съдов лекар и специалист по метода „Склеротерапия под ултразвуков контрол“. Над 1500 български пациенти вече са се възползвали отнеговите умения и от уникалните предимства на метода, който дава над 95% успеваемост, не изисква упойка и болнично възстановяване и не дава рецидиви.

До преди 15 години общоприетото лечение на разширени вени на краката беше посредством оперативна намеса, при която се изважда болната вена заедно с нейните разклонения. Повечето такива операции водят до облекчение за ограничен период и разширените вени отново се появяват.

При метода, прилаган от д-р Галили – Склеротерапия под ултразвуков контрол, се инжектира определена за конкретния случай доза полидоканол под формата на пяна, което предизвиква склерозиране на вената. Веднъж влязло в контакт със стените на кръвоносните съдове, веществото предизвиква мигновена реакция на стесняване. Процесът води до прилепване на стените на вената и абсорбиране на веществото от тялото.

С уникален метод израелски лекар спасява страдащи и от най-тежки форми на разширени вени

Резултатът от лечението, което най-често приключва с една манипулация, е уникален. Дори изключително тежки форми на заболяването, придружени от язви, отворени рани и силно намалена двигателна активност, се оказват напълно лечими с революционния метод.

С уникален метод израелски лекар спасява страдащи и от най-тежки форми на разширени вени

Лекарят практикува метода повече от 15 години и досега е извършил над 30 000 процедури. Комбинацията от изключително висока успеваемост- над 95% и пълно удобство и безболезненост за пациентите правят метода в ръцете на опитен специалист наистина да изглежда чудодеен. Засегнати са и мъже и жени – около 40% от населението, има генетична предразположеност, повлияни са силно и професии, при които дълго се стои на крак. Сред тях е и актьорската.

С уникален метод израелски лекар спасява страдащи и от най-тежки форми на разширени вени

За пациенти със съдови заболявания актьорът от „Малък градски театър зад канала” Петър Калчев споделя следното:

„За д-р Галили и за неговия метод научих от Христо Мутафчиев, той пък чул от приятели и понеже знаеше за проблема ми - играем доста време заедно, ми го препоръча горещо. Точно в този момент на самия д-р Галили му предстоеше участие в предаване по БиТиВи и аз се „уредих“ на живо, в ефир да го разпитам, заедно с водещите.

Впечатленията ми потвърдиха вече чутото от колегата, само не знаех, че тази болест може да доведе до толкова тежки поражения, инвалидизация и невероятни страдания. При мен заболяването е и генетично обусловено и професионално. Дългите репетиции най-често протичат със стоене на крака по 4 часа всеки ден. Убеден съм, че и други професии са изложени на този риск.

За жалост, преди появата на д-р Галили опитите ми да получа облекчение на болките и тежестта не бяха успешни, предписваха ми кремове, които не помагаха, а при прегледите, на които съм ходил не се използваше никаква апаратура. Казваха ми, че не се нуждая от по-сериозна интервенция. А аз имах болки и тежест в краката след всеки тежък работен ден. А и гледката от изпъкналостите не се връзва особено с професията ми.При самата интервенция не усетих нищо друго освен едно леко боцкане – като при взимането на кръв, след това ставаш и се обличаш и ти казват след 3 месеца да дойдеш на контролен преглед. Т.е. спестява се стресът и болката на пациентите. А при моята професия друга интервенция, свързана с възстановяване и, не дай Боже, рецидиви е доста рискова и би ме свалила от сцената за дълго. А аз в деня след манипулацията имах спектакъл с главна роля и той мина напълно безпроблемно.Горещо препоръчвам на всички нуждаещи се или дори със съвсем леки оплаквания да посетят този лекар. Видях с очите си до какви последици води нелекуването на венозните заболявания.

За допълнителна информация и записвания за 16, 17,18 и 19 юли може да позвъните в МЦ „Епика“, тел. 02 820 38 55, 0879851557, 0879853557, dr-galili-bg.com. В клиниката има възможност за преглед с високоспециализиран доплеров апарат и разяснения от български специалист по венозни заболявания преди записване при д-р Галили.

МЦ Епика е насочен предимно към предлагане на най-новите изобретения и постижения на израелската наука и медицина. Уникалният медицински апарат Белаконтур /bellacontour-bg.com/ успешно, безболезнено, здравословно и трайно лекува затлъстяване и премахване на целулит.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

В Египет службите за сигурност са арестували китайка, която e приготвяла скара от змии за свои приятели в град Мадинати, източно от Кайро. Според социални медии, цитирани от сайта "Ал Арабия", властите са били сезирани от местни жители, че от частен апартамент излиза странна миризма. Въпросното жилище е било наето от китайска жена

Футболните клубове в България ще пострадат сериозно и ще имат много големи финансови трудности заради кризата с коронавируса COVID-19. Това прогнозира финанситът Нено Ненов. Според него може да се стигне и до преустановяване на дейност на някои клубове. "Една такава криза, която не знаем колко дълго ще продължи

На предсрочно освобождавене от затвора се надява касапинът от Джебел Мерт Мехмед. Той се прочу като Кървавия Мерт, след като уби 24-годишната Джейлян Юсуф и дъщеричката й Джейда, на 7 г. Тази версия се носи от известно време в малкото родопско градче, което бе разтърсено от новината за бруталното престъпление рано сутринта на 22 април 2014 г