Импулси изграждат нови кръвоносни съдове за стабилна ерекция

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/5118678 www.24chasa.bg

Д-р Илия Калчев е уролог с над 10-годишна практика в областта на сексуалната медицина. Опитът му включва лечение на сексуални смущения по всички утвърдени линии на терапия – от медикаментозна схема до имплантивна хирургия. Апаратната импулсна терапия е нов подход, който постига подобряване на сексуалните възможности на мъжа, чрез образуване на нови съдове в половата област, под въздействието на специфични вълни, подавани външно. Предназначена е за всички степени на еректилна дисфункция (ЕД), болест на Пейрони и простатит. Заложена е в препоръките на Американската и Европейската урологични асоциации.

- Д-р Калчев, какъв е принципът на действие на импулсите?

- Апаратурата, с която работим в МЦ ЛЕЙЗЪР МЕД е последното достижение на сексуалната медицина. Тя е снабдена със специален накрайник, който се настройва на необходимата честота според диагнозата (ЕД, болест на Пейрони или простатит), допира се последователно до няколко зони на половия член и селективно се подават импулсите. Въздействието им е върху кръвоносните съдове в обработената зона – укрепват съществуващите и създават условия за образуване на нови с цел засилване на кръвоснабдяването.

- Каква е ролята на съдовете за потентността на мъжа?

- Ерекцията е съдов феномен. Тя е пряко свързана с кръвонапълването на половия член, което, с напредването на възрастта или заради определени съдови заболявания е затруднено, а понякога и невъзможно. Изграждането на нова съдова мрежа с помощта на импулсната терапия подобрява качеството на еректилната функция и цялостния й механизъм. Мъжът отново се чувства сигурен в интимните моменти и не търси причини да отложи изживяването.

- Какво да очакват мъжете?

- С апаратната импулсна терапия въздействаме директно върху причината, а не върху симптомите. Процедурата е бърза и неинвазивна. Назначава се по индивидуална схема – най-често веднъж или 2 пъти седмично. С лечението се постига трайност и завършеност на резултата при проблеми с ерекцията. При болест на Пейрони плаките, причиняващи изкривяване на половия член, се разбиват, намалява болката при ерекция и сексуалният контакт се нормализира. Апаратната импулсна терапията е с много надежди резултати и при простатит – ефектът от засиления кръвоток в таза подпомага да се премахне отокът от възпалението на простатната жлеза, провокиращ усещането за дразнене, тежест и парене.

Апаратната импулсна терапия е утвърден в световната практика метод, който вече е на разположение и на българските мъже – в МЦ ЛЕЙЗЪР МЕД. Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест.

За записване на час за посещение:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg 

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Световна шампионка по гимнастика дарява лентата си от олимпиадата в Рио де Жанейро в подкрепа на каузата "Сърце за пример". Християна Тодорова и куп популярни лица дават лични вещи за благотворителен търг в подкрепа на жени, жертви на насилие. Актрисата Стоянка Мутафова, певиците Нели Рангелова, Михаела Маринова и Сантра,

Камен Тонов свързан с неофициалния охранителен бизнес на Балбузанов Участник от „Биг брадър“ се оказа коз на прокуратурата срещу Камен Балбузанов-Куката. Камен Тонов-Михаловски бе викнат в спецсъда, за да даде показания по дело за рекет, палежи и побои срещу плевенския ъндърграунд герой заради връзките си с неофициалния му охранителен бизнес,

Живея чрез изкуството. То ми е необходимо, за да съм това, което съм. Така обяснява работата и призванието си актрисата и художник Диана Димитрова. Шармантната красавица, която спечели симпатиите на широката публика след превъплъщението си в образа на д-р Зорница Огнянова от популярния сериал "Откраднат живот",