Импулси изграждат нови кръвоносни съдове за стабилна ерекция

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/5118678 www.24chasa.bg

Д-р Илия Калчев е уролог с над 10-годишна практика в областта на сексуалната медицина. Опитът му включва лечение на сексуални смущения по всички утвърдени линии на терапия – от медикаментозна схема до имплантивна хирургия. Апаратната импулсна терапия е нов подход, който постига подобряване на сексуалните възможности на мъжа, чрез образуване на нови съдове в половата област, под въздействието на специфични вълни, подавани външно. Предназначена е за всички степени на еректилна дисфункция (ЕД), болест на Пейрони и простатит. Заложена е в препоръките на Американската и Европейската урологични асоциации.

- Д-р Калчев, какъв е принципът на действие на импулсите?

- Апаратурата, с която работим в МЦ ЛЕЙЗЪР МЕД е последното достижение на сексуалната медицина. Тя е снабдена със специален накрайник, който се настройва на необходимата честота според диагнозата (ЕД, болест на Пейрони или простатит), допира се последователно до няколко зони на половия член и селективно се подават импулсите. Въздействието им е върху кръвоносните съдове в обработената зона – укрепват съществуващите и създават условия за образуване на нови с цел засилване на кръвоснабдяването.

- Каква е ролята на съдовете за потентността на мъжа?

- Ерекцията е съдов феномен. Тя е пряко свързана с кръвонапълването на половия член, което, с напредването на възрастта или заради определени съдови заболявания е затруднено, а понякога и невъзможно. Изграждането на нова съдова мрежа с помощта на импулсната терапия подобрява качеството на еректилната функция и цялостния й механизъм. Мъжът отново се чувства сигурен в интимните моменти и не търси причини да отложи изживяването.

- Какво да очакват мъжете?

- С апаратната импулсна терапия въздействаме директно върху причината, а не върху симптомите. Процедурата е бърза и неинвазивна. Назначава се по индивидуална схема – най-често веднъж или 2 пъти седмично. С лечението се постига трайност и завършеност на резултата при проблеми с ерекцията. При болест на Пейрони плаките, причиняващи изкривяване на половия член, се разбиват, намалява болката при ерекция и сексуалният контакт се нормализира. Апаратната импулсна терапията е с много надежди резултати и при простатит – ефектът от засиления кръвоток в таза подпомага да се премахне отокът от възпалението на простатната жлеза, провокиращ усещането за дразнене, тежест и парене.

Апаратната импулсна терапия е утвърден в световната практика метод, който вече е на разположение и на българските мъже – в МЦ ЛЕЙЗЪР МЕД. Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест.

За записване на час за посещение:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

ДИМАНА ДОЙЧИНОВА "Майка крие кой е баща ми! Искам да го открия, за да разбере, че има син!", с тези думи и сълзи в очите 31-годишният Йордан Илиев потърси "България Днес", за да разкаже своята лична драма и нелека житейска история. Данчо е плод на краткотрайна връзка между пловдивчанка от ромски произход и студент по медицина в Града под тепетата.

Пламен Николов е един от най-добрите вратари в историята на "Левски". Има 132 мача за "сините" в "А" група, 18 за Купата на страната и 9 в евротурнирите. Шампион на България през 1993, 1994 и 1995 г. и носител на купата на страната през 1992 и 1994 с "Левски". Героят от САЩ'94 коментира пред "България Днес" вратарския проблем при "сините".

"Левски" преговаря с Николай Михайлов за завръщането му на "Герена". Ръководството на "сините" предлага заплата в размер на 10 хиляди евро на българския национал. Договорът на Ники с кипърския "Омония" изтича в края на този месец и той става свободен агент. Финансовите изисквания на Михайлов са по-високи, той иска двойно по-голяма надница.