Отново сред топ 10 болници в света

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/6189598 www.24chasa.bg

За пореден път Анадолу Медицински Център е в ТОП 10 най-добри болници в света за 2017 година. Класацията е на независимата международна организация Medical Travel Quality Alliance (MTQUA), посветена на специалните нужди от безопасност, качество на лечението и грижата за пациентите, лекуващи се в чужбина. MTQUA е единствената глобална програма за сертифициране на болници, клиники, агенции и свързани с тях услуги за медицински туризъм.

MTQUA одитира болниците в Европа, Америка, Азия, Близкия изток за отлични постижения в лечението и грижите за медицински туристи от цял свят. Екипът на MTQUA посещава на място болниците и ги оценява въз основа на качеството на медицинското лечение и на няколко неклинични фактора, вкл. качество на грижата, комуникации, маркетинг, стойност за парите, културна и социална чувствителност, личен живот, безопасност и др.

Тазгодишната листа “Топ 10” отразява все по-голямата конкуренция, по-качествена грижа и по-високи стандарти, които са в полза за лекуващите се в чужбина", казва Джули Мънро, президент на MTQUA.

Основание за класирането на Анадолу Медицински Център е съвкупното качество на медицински услуги на световно ниво и посветеността на целия екип за подобряване на живота на пациентите.

Анадолу Медицински Център предлага иновативни и интегрирани медицински услуги с най-напредналите технологии в областта на онкологията, включително трансплантация на костен мозък. Онкологичният център използва съвременни, доказани и мултидисциплинарни методи за диагностика и лечение на всички видове рак. Програмите се провеждат от екип от международно признати опитни професионалисти в областта на здравеопазването. Болницата също така предлага лечение в областите на общата, минимално инвазивната и сърдечно-съдовата хирургия, неврохирургията, урологията, гинекологията и репродуктивното здраве.

Но това, което значително отличава Анадолу Медицински Център от другите болници, е философията за грижа, ориентирана към пациентите.

Отделът Грижа за пациентите е първият по рода си в Турция и региона, развиващ подход, който поставя пациента в основата на всички процеси. „В Анадолу Медицински Център наш приоритет е да гарантираме, че пациентите ни преминават през диагностичния и лечебния процес по най-удобен за тях начин. В този смисъл изграждаме всички наши политики за обслужване от сигурността до администрацията спрямо емоционалната връзка, която установяваме с пациентите. Стремим се да изучим и да отговорим на очакванията на нашите пациенти, като вземем подходящи мерки за нашата болница. Не само служителите на отдела, но и всеки представител на болницата от лекарите и медицинските сестри, диетолозите и психолозите до администраторите и преводачите, се стараят да обмислят и осъществят процесите от гледна точка на пациента. По този начин всички услуги се персонализират и приспособяват към пациента. Ние винаги сме на ваше разположение с целия наш медицински персонал за каквото имате нужда, на всеки етап от вашето лечение. За да организираме нашата система според средата, с която сте свикнали, трябва само да ни уведомите за вашите изисквания преди посещение в болницата. Резултатите, които искаме да постигнем са отлично лечение, отлична грижа и в крайна сметка отлични резултати за пациентите.“

Предоставянето на ясна диагностика, усъвършенствано лечение, безопасност и удобство на всеки пациент е най-висок приоритет. По тази причина се оценяват потребностите и очакванията на пациентите, за да се осигури пълноценен процес на лечение. Пациентите се информират за болестта, лечението, рисковете и ползите, участват в процеса на вземане на решения относно алтернативите. По този начин самите пациенти съдействат за постигане на резултатно лечение и бързо възстановяване.

Отдел Услуги за чуждестранни пациенти осъществява грижата за хиляди пациенти годишно от повече от 65 държави. Повече от 80 служители изграждат мост между пациента и лекуващия го екип, като координират грижата за чуждестранните пациенти от първия контакт, по време на престоя в болницата и в проследяването на състоянието на пациента след като той се завърне у дома. Към всеки чуждестранен пациент се зачислява специалист, който говори неговия роден език и който го придружава и подпомага по време на целия процес на лечение. Специалистът координира всеки аспект от посещението на пациента, включително планирането, пътуването, настаняването, административното обслужване. Той помага за организиране на процедурите с медицинския екип, улеснява всички консултации, комуникация, дейности и събития, услуги за възстановяване. Координаторът осигурява подкрепа и увереност в момент, когато пациентът трябва да вложи цялата си енергия и мисъл във възстановяване на здравето си.

Не случайно хиляди пациенти от цял свят изразяват своята благодарност към отдадените медицински лица и служители на Анадолу Медицински център с думите „Те лекуват и с отношение.“

За повече информация моля посетете www.anadolumedicalcenter.bg.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Жанет Нейчева се хвали с връзка с Денис Теофиков Връзката плеймейтки – чалга певци явно се скрепява все повече. Съществен принос в това даде еротичната моделка Жанет Нейчева, която налази детето-чудо на попфолка Денис Теофиков. Жанет се похвали с опасната си близост с Денис, който се прочу с последната си песен, посветена на коронавируса

Мария прецака колежката си Алисия. Дали нарочно или без да иска, остава да гадаем. Звездата на "Пайнер" изпревари топ изпълнителката на конкурентната "Ара мюзик" за дует с един от любимите й партньор - Тони Стораро. Още в началото на март Алисия обяви, че е готова с парчето си с Човека-глас. "Новият ми дует е с Тони Стораро

Бразилската футболната легенда Ривалдо се радва на женски ласки в басейн. Той и половинката му Елиза се натискат във водата. Двамата в момента се намират в Уиндърмиър, Флорида. Под кадъра хубавицата е написала: "Любовен басейн", с което намеква какво е намислила за футболиста под жаркото слънце. "Златната топка" е женен за доста по-младата от него