Последни проучвания сочат, че 75% от българите страдат от кръвно!

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/6818622 www.24chasa.bg

Специалистите отчитат като причини за така застрашаващите цифри: наднорменото тегло, високите нива на холестерол и не на последно място стреса. Най-притеснителен, обаче, се оказва фактът, че при хронично високо кръвно се засяга работата на важни органи и системи и това води до тежки здравословни последствия. По тази причина, лекарите препоръчват кръвно да се поддържа във физиологични граници чрез медикаменти, правилно хранене и повече движение.

Др. Георгиев, кардиолог, разказва за последните подходи в медицината за справяне с високото кръвно, аритмията и завишения холестерол:

„Всички знаем какви са последствията от приема на лекарства, но понякога това е неизбежно. Аз препоръчвам на своите пациенти билковия продукт „Кардиоксин“, който се базира изцяло на фитонутриенти, извлечени от Гинко билоба и Арония, и е източник на вещества, които по естествен начин понижават нивата на лошия холестерол, подпомагат работата на сърцето и кръвоносните съдове и позволяват поддържане на нормално кръвно налягане. Приемът на „Кардиоксин“ осигурява препрограмиране на тъканите и клетките, оказва ефект върху всички органи и системи в тялото. Клиничните проучвания показват регулиране на кръвното при пациенти с регистрирана хипертония от 20 и повече години след прием от 2 до 4 месеца. При случаи на временно покачване на кръвното, се наблюдава регулиране още след третия, до петия прием. Формулата на препарата е разработена по рецептурниците на акад. Никола Хлебаров, създател на много билкови тинктури, носител на многобройни награди, световно признат учен и изследовател. Лично аз, в практиката си съм виждал как след два месеца 80 годишни пациенти се превръщат в младежи. Всички споделят, че са започнали да спят по-добре, имат сили и енергия през целия ден, спрели са да се задъхват и хроничните им болки са отшумели. Някои мъже, дори се хвалят, че Кардиоксин е оказал влияние на потентността им. По тази причина препоръчвам ежедневен прием на Кардиоксин за поне 3 месеца на всички мои пациенти като профилактично средство, особено когато са в напреднала възраст. Ефектът е невероятен след това!

Продукта „Кардиоксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/cardioxin или в аптеките

Промоционална цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

За оставени кофи за смет на място за инвалиди на кръстовището на улиците Христо Белчев и Парчевич сигнализира столичанин днес. Въпросът който обаче си задават всички сега е къде тогава ще паркират инвалидите, за които е предназначено това

Медийният експерт Гого Лозанов се застопори пред разлепени оферти на туроператорска агенция и проучваше с интерес цените на екскурзиите, видя "България Днес". Философът журналист бе приковал поглед към островите Крит и Тасос, докато сладко пушеше от новите бездимни цигари. Лозанов побърза да се срещне с приятел и да сподели летните оферти.

Няколкостотин овцевъди и козевъди подкрепени от много граждани днес се събраха на протест пред МС с искания за по-високи държавни компенсации заради загубите които търпят стопаните в страната след умъртвяването на животни в Странджанско и ограниченията в продажбата на мляко. В знак на протест протестиращите запалиха вълна и изляха част от