СБР „Здраве“ в Банкя – балнеокомплекс с дългогодишен опит и традиции

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/7043465 www.24chasa.bg

Град Банкя е известен балнеолечебен център, намиращ се само на 17 километра от столицата. Свежият въздух и спокойствието на града са го утвърдили като чудесно място за възстановяване, почивка и релакс. В курорта се намира Специализираната болница за рехабилитация „Здраве“, като част от дейността на Централен кооперативен съюз. Комплексът съществува от 1973 г. Днес е реновиран изцяло и към него е изграден нов спортно-оздравителен център, в който е осигурен достъп до открит и закрит басейн с минерална вода. Балнеокомплекс приема пациенти по договор с НОИ, НЗОК, както и на свободен прием.

Специализиран в лечението на сърдечно-съдови заболявания, травми, заболявания на опорно-двигателния апарат, болести на ставите и костите, проблеми с обмяната на веществата и други, кооперативният комплекс е предпочитан за възстановяване, отдих и почивка от български и от чуждестранни туристи. Гостите могат да се възползват от предлаганата лечебна физкултура, физиотерапия и кинезитерапия, спомагащи облекчаването на различни симптоми и пълното излекуване на редица заболявания. В СБР „Здраве“ предлагат над 100 различни процедури и е подходящ за целогодишна профилактика и рехабилитация.

Посетителите на комплекса могат да избират между три зали за хранене. Предлаганите ястия са разнообразни и здравословни, приготвени по специални изисквания и покриващи всички европейски стандарти.

СБР „Здраве“ предоставя на своите посетители достъп до конферентни зали за провеждане на работни срещи, заседания и събрания. За балнеолечебните процедури се ползва минерална вода от град Банкя, за която се смята, че има оздравителни свойства върху целия организъм. Водата е подходяща за пиене, а нейното системно и правилно използване е средство за намаляване на симптомите на умора и депресия, забавя процесите на стареене и ускорява възстановяването на човешкия организъм.

Можете да направите своята резервация на интернет страницата на СБР „Здраве“ www.coopsbrzdrave.bg или в офиса на кооперативния туроператор КООП Холидейс в София, ул. „Г.С.Раковски“ 99.

5 - дневен медицински пакет

193 лв. на човек

5 нощувки със закуски, обеди и вечери

настаняване в двойна стая де лукс

преглед от специалист при постъпване

3 физиотерапевтични дневни процедури

10% отстъпка за член-кооператори и притежатели на клиентска карта КООП

Контакти:

гр. Банкя ул. Г. С. Раковски 15

телефон: +3592 9977231; +3592 9977383

резервации: 0898650339; 0898650337

е-mail за контакт: info@zdravecoop.bg