Най-доброто под един покрив

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/7116094 www.24chasa.bg

Най-модерните технологии в ръцете на екип експерти в радиационната терапия и хирургия

За да предостави най-добро лечение на рак на своите пациенти, Анадолу Медицински Център е оборудван с най-съвременните технологии в онкологията. Институтът по онкология в Анадолу Медицински Център е проектиран е като концепция за "болница в рамките на болница", която позволява на всички медицински дисциплини, участващи в лечението и наблюдението на пациенти с ракови заболявания, да функционират в мултидисциплинарна среда, за да работят съвместно под един покрив. Това го превръща в референтен център за лечение на рак, който обслужва пациенти от 65 страни в света.

Новоформираният Департамент по радиационна онкология е в състояние да осигури всички видове радиационни лечения за всички видове ракови заболявания с най-модерните технологии, налични в света. Той продължава да бъде пионер в тази специфична медицинска област и водещ пример сред онкологичните болници в региона.

Пациентите вече имат достъп до съвсем нови технологии в Департамента по радиационна онкология:

• Discovery RT е томографско устройство, произведено от компанията „GE“, което се използва в подготвителния етап на лечението за пациенти, които ще се подлагат на лъчетерапия. Софтуерът „4DCT“ в устройството безпроблемно изобразява движението на тумора в тялото. Максималната ширина на зрителното поле улеснява изображенията дори при пациенти с наднормено тегло. С помощта на софтуера MAR software, много томографски дефекти, предизвикани от метални елементи в тялото могат да бъдат коригирани и да се получат висококачествени изображения.

• Cyberknife M6 ™ е най-новото устройство за стереотактична радиохирургия, осигуряващо комфорт на пациента и по-лесни приложения в сравнение с конвенционалните системи. Туморите във всяка област на тялото могат лесно да бъдат лекувани с Cyberknife M6. Основните преимущества са: проследяване на тумора без фиксиране на пациента и задържане на дишането му, намалена продължителност на лечението при високи дози и скорост, безболезнена процедура, която не изисква хоспитализация, отлична защита на заобикалящите тъкани и органи, по-малко странични ефекти.

• Varian Edge ™ Edge System е устройство, което интегрира изискванията на клиничната стереотактична радиохирургия като IMRT, VMAT, SRS и SBRT на една и съща платформа. Ключовите преимущества на системата Varian Edge са прецизност и точност на обработката под 1 милиметър. По този начин е възможно да се извърши фокусирано облъчване на тумора и запазване здравите органи в околност.

• Системата Accuray Radixact® е напълно интегрирана със Системата за планиране на лечението Accura® Precision® (TPS) и системата за управление на данни iDMS™. Това позволява на медиците да увеличат лекотата и скоростта, с които осигуряват терапия с интензивно модулирано лъчение, водено от изображението (IG-IMRT) на практически всички пациенти. Системата Radixact позволява на специалистите да предоставят много точни, индивидуализирани разпределения на дозите, които точно съответстват на формата на тумора, по-хомогенна и еднородна дистрибуция на дозите в сравнение с други платформи в някои зони, непрекъснато лечение в зони с голяма широчина и дължина.

Освен с постоянно подобряваща се модерна медицинска инфраструктура Дeпартамента по Радиационна онкология към Анадолу Медицински Център разполага с международно признат медицински екип, който го прави е една от водещите институции в региона по отношение на клиничната адаптация и приложение на съвременните техники при лечение на рак. Мултидисциплинарният екип осигурява изключителна цялостна грижа с 3 лекари, 3 физици, 1 дозиметър и 7 специалисти, опитни в най-иновативните техники за лечение.

Анадолу Медицински Център е създаден през 2005 г. от Фондация "Анадолу" като нестопанска организация и работи в стратегическо сътрудничество със световно признатия Johns Hopkins Medicine, САЩ. Като институт за здравни грижи е отличен от ESMO (Европейското дружество по медицинска онкология) и акредитиран от Организацията на европейските ракови институти (OECI). Също така е сертифициран за качество от JCI (Joint Commission International) и за грижа към пациента от Planetree (Bronz certificate).

За повече информация, посетете www.anadolumedicalcenter.bg

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Илария д'Амико чака предложение за сватба от легендарния вратар на Италия и "Ювентус" Джанлуиджи Буфон. Двамата са заедно от няколко години, след като заради нея той заряза съпругата си Алена Середова. "Бих искала нещо романтично - със сняг и камина", казва спортната журналистка. Тя не скъпи похвалите си за вратаря

Актьорът Диян Мачев стана неузнаваем, видяха папараците на "България Днес". Джобносантиметровият комик пусна такава брада, че дори най-големите му почитатели трудно го разпознават на улицата. Дидо стана популярен като водещ на забавната тв игра "Семейни войни" и бе обявен за българския Дани де Вито, заради приликата си с американския актьор.

Расистки скандал беляза дербито между "Манчестър Сити" и "Манчестър Юнайтед" от Висшата лига. Феновете на "гражданите" са отправяли обиди към халфа на "червените дяволи" Фред . Инцидентът стана, когато той се опитваше да изпълни ъглов удар през второто полувреме. Към него освен обиди полетяха и предмети. Един от тях го удари