Поларис - великите учени в полза на човечеството - Никола Тесла и Джордж Лаковски

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/8399235 www.24chasa.bg

Д-р Дино Томич, специалист по гинекология и родилна помощ, повече от 20 години се занимава в търсене на възможности за лечение, извън ограничените рамки на класическата медицина. Създава диск ПОЛАРИС след дългогодишни проучвания и анализ на схеми на Тесла и Лаховски.

Като лекар с дълъг трудов стаж д-р Томич отбелязва: „Образователната система не следва технологиите, а още по-малко главоломното развитие на човешкото съзнание във всички аспекти на живота. Резултатът? Море от пациенти, които обикалят немили-недраги с надеждата да намерят решение в класическата медицина.

Тя обаче се занимава със симптомите, а не с причините, опирайки се на фармацията, което води до допълнителни проблеми...... А не винаги е било така: „ През 40-те години д-р Джордж Лаковски и Никола Тесла са помагали на хората с високоефективни осцилатори и въртящи се антени пациенти с различни здравословни проблеми“ – разказва д-р Томич.

Попаднах на снимки на жена, на които ясно се вижда открита рана на лицето и промяната й след използването на вибрационни апарати. Има подобрения на кожата на тази жена и косата й е станала по-гъста (снимки 1,2, 3).

Подобренията, които постигахме при различни заболявания, бяха невероятни - проблеми с опорно-двигателния апарат, гръбнак, стави и сухожилия. Най-силно впечатление ни направи поляризационната антена, т.е. поляризационния диск, известен днес като ПОЛАРИС - без електрическо зареждане, с антенни кръгове или спирали, приемащи и изпращащи енергия. Жизнената енергия е навсякъде около нас, а ПОЛАРИС многократно ускорява нейното протичане и я насочва на онези места, на които го поставим.

 Eдин от парадоксите в класическата медицина е отношението към някои нелечими заболявания, като Хашимото. ПОЛАРИС влияе добре върху стимулирането на щитовидната жлеза, която е диригентът на целия организъм. Нейните хормони отговарят за работата на много органи, в това число метаболизма, и когато функцията им е нарушена, се стига до хипер- или хипофункция на жлезата, което води до нарушаване на здравословното състояние на организма. ПОЛАРИС стимулира работата на щитовидната жлеза, като хармонизира притока на жизнена енергия към нея. Нужно е само 10-15 мин. дневно да поставите ПОЛАРИС диск във вдлъбнатината над гръдната кост (5-а чакра), за да възстановите енергийния баланса.

Освен споменатото дотук, ПОЛАРИС е доказал отличното си въздействие и при: всички видове болки, гинекологични и урологични проблеми, на гърба и ставите. Той помага при проблеми с наднорменото тегло, намалено либидо и потентност, стерилитет, хемороиди, запек и проблеми с червата, белодробни и сърдечни заболявания, проблеми със синусите, главоболие, безсъние и лошо настроение... На практика няма здравен аспект, на който ПОЛАРИС да не се отразява благоприятно.

Ако държите ПОЛАРИС в помещението, той ще изчисти пространството от вредни електромагнитни излъчвания и от отрицателната енергия на други хора. ПОЛАРИС е непресъхващ извор на жизнена енергия. Наблюдавайте настроението на близките си вкъщи или на колегите в службата в помещението, в което се намира ПОЛАРИС. Ще бъдете приятно изненадани.

Можете да го носите в чантата, да третирате някоя точка на вашето тяло, където и да се намирате или да помогнете на друг човек.

ПОЛАРИС има неограничен срок и няма нужда от никаква поддръжка.

Дори ако се надраска или падне защития лак, ПОЛАРИС не губи своята ефективност.

И помнете: Вашето здраве е във вашите ръце.

За поръчка и информация: тел: 0886 777 126 и на сайта на Поларис БГ, www.polarisdisc.bg

В опаковката има подробно описание за приложението му.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Жанет Нейчева се хвали с връзка с Денис Теофиков Връзката плеймейтки – чалга певци явно се скрепява все повече. Съществен принос в това даде еротичната моделка Жанет Нейчева, която налази детето-чудо на попфолка Денис Теофиков. Жанет се похвали с опасната си близост с Денис, който се прочу с последната си песен, посветена на коронавируса

Мария прецака колежката си Алисия. Дали нарочно или без да иска, остава да гадаем. Звездата на "Пайнер" изпревари топ изпълнителката на конкурентната "Ара мюзик" за дует с един от любимите й партньор - Тони Стораро. Още в началото на март Алисия обяви, че е готова с парчето си с Човека-глас. "Новият ми дует е с Тони Стораро

Бразилската футболната легенда Ривалдо се радва на женски ласки в басейн. Той и половинката му Елиза се натискат във водата. Двамата в момента се намират в Уиндърмиър, Флорида. Под кадъра хубавицата е написала: "Любовен басейн", с което намеква какво е намислила за футболиста под жаркото слънце. "Златната топка" е женен за доста по-младата от него