Нова усмивка за 3 дни със зъбни импланти BasalFix в дентална клиника НУРИДЕНТ

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/8881036 www.24chasa.bg

Общо прието схващане е, че имплантологичното лечение отнема твърде дълго време и е много болезнено. Поради тази причина, пациентите често се отказват от този тип терапия за постигане на хармонична усмивка и предприемат алтернативни методи, които не са толкова дълготрайни, като подвижните протези, например.

Съществуват два вида дентални импланти - с отложено и незабавно натоварване. Днес ще Ви запознаем с имедиатните импланти и по-точно базалните, които са част от имплантите с незабавно натоварване. Те имат редица предимства, едно от които е времето за лечение – само 3 дни.

Освен това, при лечение с базални импланти не е необходимо костна аугментация (поставяне на допълнително количество кост), тъй като те се поставят в дълбокия костен слой, което в пъти намалява риска от инфекции, в сравнение с традиционните импланти. Затова, базалните импланти са подходящи дори при пациенти с тежка степен на костна атрофия на челюстите (липса на кост), а процедурата се извършва с местна упойка, което я прави безболезнена.

Базалните импланти са отличен избор и при пациенти, страдащи от пародонтит, диабет, високо кръвно налягане и при хора пушачи.

Какви са етапите на протичане на процедурата по поставяне на базални импланти в дентална клиника НУРИДЕНТ?

Първи ден

Консултация с д-р Нури (имплантолог) и последваща консултация със специалист кардиолог-интернист. Поставяне на локална анестезия и изваждане на всички неперспективни зъби (ако такива са предвидени в плана на лечение). Поставяне на имплантите. Пластика на меки и твърди тъкани. Взимане на отпечатък от имплантите.

Втори ден

Метална проба на бъдещата конструкция. В този ден пациентът има възможността да изберете формата, цвета, размера и дължината на зъбите.

Трети ден

Проба на металокерамичната конструкция. След одобряване формата, цвета, размера и дължината на зъбите, конструкцията бива трайно циментирана.

* В случай на множествена екстракция (изваждане на повече зъби), по преценка на лекуващия лекар, могат да бъдат изработени временни зъби на пациента за период от 3 до 4 месеца.

Защо да се доверите на дентална клиника НУРИДЕНТ за Вашето имплантологично лечение?

Дентален имплантологичен център НУРИДЕНТ е основан от д-р Нури, собственик и управител. Клиниката е специализирана в поставянето на зъбни импланти с имедиатно натоварване (базални и компресивни импланти) от последно поколение, произведени в Италия (BasalFix).

Д-р Нури има повече от 20 години частна практика и е поставил над 30 000 дентални импланта в България и чужбина, а също така е е един от основателите на най-новата имплантологична дентална система - BasalFix.

Дентален имплантологичен център НУРИДЕНТ е един от най-успешните центрове в Европа за имедиатна имплантология и имедиатното (бързо) протезиране.

В Дентална клиника НУРИДЕНТ ще откриете:

- Най-новите и съвременни технологии в сферата на денталната медицина.

- Квалифициран медицински персонал (специалисти по дентална медицина, включително имплантолози, орални хирурзи, терапевти, кардиолог, анестезиолог и дентални асистенти).

- Осем дентални кабината, от които един VIP кабинет.

- Квалифицирани преводачи (12 международни езика).

- Собствена зъботехническа лаборатория, специализирана в протезиране върху импланти.

- Специализиран софтуер за дизайн на усмивката (Smile Design).

- Рентгенов кабинет с компютърен томограф (3D скенер), ортопантомограф (за панорамни снимки), рентгенов апарат за сегментни снимки.

Благодарение на дългогодишния си опит и практика, д-р Нури е спечелил доверието на много български и чуждестранни пациенти и развива успешен дентален туризъм в България. Пациентите на НУРИДЕНТ идват от почти всяка точка на света – България, Англия, Германия, Франция, Италия, други Европейски страни, също така Америка, Русия, Канада и Близкият Изток.

Първичната консултация в дентална клиника Нуридент е БЕЗПЛАТНА!

Повече информация за Дентална клиника Нуридент може да намерите тук: https://drnuri.com/

Лозенец ул."Златовръх" 52

Телефонен номер:

+359 887 770 703

+359 888 558 655

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Свидетели спасяват кримигероя Стефан Гевгелийски и разколебават тезата на обвинението по случая с убит по поръчка надзирател от софийския затвор! С този мотив защитата на сочения като лейтенант на боса Стефан Бонев-Сако поиска той да бъде освободен, научи "България Днес". Спряганият като "садист номер 1 на мафията" е зад решетките от 2017 г

Бърз като светлината е Къци Вапцаров, който прелита през столични булеварди с колелото си, видя зоркото око на "България Днес". Шоуменът не се притеснява от натоварения столичен трафик и ловко фучи около автомобилите, придвижвайки се в бус лентата. СНИМКИ: "България

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро