9 г. СОФИЯМЕД - известни личности поздравиха медицинския комплекс за рождения ден

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/9775724 www.24chasa.bg

Аня Пенчева, Георги Мамалев, Тервел Пулев, Андрей Арнаудов и проф. Христо Пимпирев поздравиха „Софиямед“ за 9-тия рожден ден

Редица популярни личности сред които звездите на Народния театър, начело с любимите на няколко поколения актьори Аня Пенчева и Георги Мамалев, полярният изследовател проф. Христо Пимпирев, боксовият шампион Тервел Пулев, един от водещите на реалити формата „Фермата“ и продуцент Андрей Арнаудов поздравиха медицинските екипи на „Софиямед“, които отбелязаха 9г. от създаването си на 9 май.

От медицинския комплекс публикуваха техните видео пожелания през официалната си фейсбук страница и сайт и издадоха, че Мамалев дори е записал 3 мин. клип със специално хумористично пожелание към медиците по текст от моноспектакъла "Разбираш ли ме правилно?" на режисьора Андрей Баташов.

Звездите Аня Пенчева и Георги Мамалев, както и цялата трупа на Народния театър пожелават много здраве и успехи на всички, работещи в медицинския комплекс.

Аня Пенчева се обръща към екипа на лечебното заведение с огромна благодарност и отговорност от името на всички артисти и творчески служби на Народния театър „Иван Вазов“:

“Във времена на криза винаги си припомняме онези професии, без които сме загубени. Благодарим ви за грижите, професионализма и човещината. А в личен план аз ви благодаря за спокойствието около раждането на третото ми внуче при вас“, казва Аня Пенчева във видео посланието си.

“Пожелавам Ви много плодотворна работа в името на благото и здравето на пациентите“, казва във видеото Георги Мамалев.

Боксовият ни шампион Тервел Пулев, който продължава да е доброволец в Спешно отделение на болницата, пожела на екипа на „Софиямед“ да продължава да приема пациенти и да се опитва да ги лекува с усмивка. Да бранят реномето си на болница, която е водеща както в София, така и в цялата страна.

„Честит рожден ден, приятели, продължавайте в същия дух“, казва той.

„Честит рожден ден на нашите приятели от „Софиямед“, разбира се да сте живи и здрави още дълги години, за да разчитаме на вашия уникален професионализъм“, пожела продуцентът Андрей Арнаудов и с видеото си анонсира подкрепата на „Софиямед“, която тази година ще бъде генерален партньор на кампанията на ДНК „Направи го сега“.

„Защото заедно вярваме, че демографията е най-важната битка пред България“, добавя Андрей.

От своя страна полярният изследовател проф. Пимпирев казва във видео пожеланието си, че вече 9 години екипът на „Софиямед“ отдава безсънни нощи за това пациентите да излизат здрави от болницата.

„Огромна благодарност към вас и още дълги години да се раздавате и да давате здраве на хората, които се лекуват в „Софиямед“. Ние всички Ваши пациенти ви обичаме!“.

От медицинския комплекс благодарят на всички тях и на пациентите си за доверието през изминалите 9 години и им пожелават много здраве!