Революционно откритие против болки в ставите, мускулите и сухожилията

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/9870327 www.24chasa.bg

Пробив в борбата със ставните болки. Революционно откритие в плазмената наука създаде нова формула против болки в ставите, мускулите и сухожилията

Болката в ставите е един от най-широко разпространените здравословни проблеми. Човешкото тяло има около 396 стави, всяка от които осигурява подвижност и гъвкавост, но е и потенциален източник на болка. Ставите, които свързват различни части на тялото, са сложни механизми, съставени от множество елементи, включително хрущяли, връзки, мембрани, течности и тъкан. Затова за болката в ставите може да има множество причини - поради наранявания, минали заболявания, промени, свързани с възрастта или неправилен начин на живот.

ИМА ХИЛЯДИ ХОРА, КОИТО СТРАДАТ ОТ БОЛКИ В СТАВИТЕ,

НО ТРЯБВА ЛИ И ТИ ДА СИ ЕДИН ОТ ТЯХ?

Всеки възрастен знае колко е досадно да имаш болки в ставите. Колко е болезнено слизането или изкачването по стълби или дори ставането от стола. Как намалява самочувствието ни, когато се чувстваме зависими от чужда помощ.

Но не само възрастните изпитват ставни болки. Поради заседналия начин на живот и наднормено тегло, все повече млади хора страдат от болки в ставите и прилежащите й сухожилия. Това причинява дискомфорт, който им пречи не само на работното място, но им възпрепятства да се наслаждават на любимият си спорт или танци.

Понякога дискомфорта може да се превърне в толкова голям проблем, че ставите да станат подути, сковани и силно болезнени! Естествено, повечето млади и възрастни се борят упорито с този проблем. Мажат се с миризливи кремове, пият лекарства и ходят на скъпи кинезитерапевтични процедури. Някои прибягват и до кортикостероидни инжекции.

Според Международното сдружение за изследване на остеоартрита (Osteoarthritis Research Society International) и Американската академия на ортопедичните хирурзи (American Academy of Orthopaedic Surgeons) всички тези лекарства и кремове причиняват странични реакции и това кара до 33% от потребителите да преустановяват тяхната употреба.

Най-често срещаните неблагоприятни ефекти на кремовете и лекарствата за ставни болки са суха кожа, зачервяване, обриви и сърбеж, стомашни проблеми, повръщане, липса на апетит, сухота в устата, проблеми с уринирането, замайване, объркване, главоболие, изпотяване и/или нощно изпотяване, усещане за умора, сънливост, жълтеникав цвят на очите, промяна на желанието и/или сексуалната способност, и много други.

НОВ ПОДХОД В ПОВЛИЯВАНЕТО НА СТАВНИТЕ БОЛКИ

За щастие вече има алтернативни подходи, за които не са регистрирани неблагоприятни или нежелани странични ефекти, а сведенията за тяхната ефективност непрекъснато се увеличават. Плазмената наука даде най-големият подарък на медицината като предложи революционна формула против болки в ставите, мускулите и сухожилията. Новата формула се базира на едно научно откритие през 2012 година, когато ядреният инженер М. Кеше открива ново състояние на материята, което учените отскоро започнаха да прилагат в борбата със ставните болки с изключителен успех. Обезболяващата лента за стави и Fit-Complex GANS са създадени чрез най-съвременната плазмена технология. Те са перфектната грижа, от която имат нужда вашите стави, за да се движите, спортувате и танцувате с лекота.

Здравословните ползи при използване на Обезболяващата лента за стави и Fit-Complex GANS са:

- Натурален продукт

- Купуваш го веднъж и го използваш ти и твоето семейство за цял живот

- Облекчава болката в ставите

Увеличава съдържанието на хиалуронова киселина в ставите и спомага за тяхната лубрикация

Намалява триенето между костите

Намалява възпалителните процеси в ставите

Увеличава качеството и количеството на синовиалната течност и подобрява биохимичните процеси в нея

Подобрява еластичността и здравината на ставния хрущял и ставните връзки

Подпомага нормалната гъвкавост и подвижност

Подобрява комфорта и обхвата на движение

Доказана ефективност на съвременната плазмена технология за болки в ставите, мускулите и сухожилията

Експерименталните клинични проучвания потвърждават ефекта от GANS при конкретни състояния, свързани с болка в ставите, като остеоартрит, както и при болки в мускулите и сухожилията.

Изследване върху 39 души с остеоартрит на коляното открива, че носене на Обезболяваща лента за стави, в която има нужните за премахване на ставните болки вещества в GANS състояние, значително подобрява функционалността в сравнение с останалите методи.

Само 30 минути след поставяне на обезболяващата лента с GANS, пациентите докладват за осезаемо по-малко болка и скованост в коленната става. След 9-дневен период с ежедневното носене на GANS обезболяващата лента, учените отчитат значително по-голям обхват на движение, подобрена способност за изкачване и слизане по стълби, изправяне от седнало положение, ходене, баланс и като цяло – подобрено качество на живот.

По-късно учените от Фондация Кеше установяват, че само една седмица употреба на GANS облекчава болката, сковаността и води до подобрение в редица показатели за физическа функционалност – изкачване на стълби, изправяне, баланс, сила, издръжливост и обхват на движение. Именно това е Fit-Complex GANS. Интересно е, че ефективността е особено изразена при пациентите с по-напреднала форма на остеоартрит.

Терапевтичният потенциал на GANS е толкова обещаващ, че постепенно започва неговото изпитване и в контекста на спортната медицина. Съществуват изследвания с професионални спортисти, при които към стандартната кинезитерапия е добавена употреба на Fit-Complex GANS и носене на Обезболяваща лента за стави. При всички участници е регистрирано значително понижаване на болката и подобряване на ставната функция. При цели 69% от атлетите е отчетено незабавно подобряване на симптомите. Учените установяват, че добавянето на комбинираното действие на Fit-Complex GANS и Обезболяваща лента за стави към кинезитерапията води до значително по-бързо възстановяване.

Солидните научни доказателства за ефекта на GANS приложенията в здравеопазването бяха определящи за нашето решение да лансираме плазмените технологии създадени от Фондация Кеше на българския пазар, представяйки едно иновативно решение в борбата с артрита, битовите и спортни травми.

Ако искате да имате по-пълноценен живот, лишен от болки в ставите, мускулите и сухожилията, ако искате да опитате един нов и щадящ подход за справяне с тези проблеми, Fit-Complex GANS и Обезболяваща лента за стави са продуктите, зад които заставаме не само като професионалисти, но и като хора, които се стремят да полагат възможно най-добрата грижа за тялото си.

И най-хубавото приятели е, че ги купувате веднъж и ги използвате вие и вашето семейство цял живот!

За да поръчаш Fit-Complex GANS натисни ТУК

Ние от екипа на Plasma Science ви пожелаваме много щастливи моменти и бъдете здрави!!!